“" Bra service og god mat"”
Anmeldelse av Thai Airways

Anmeldt 23. september 2018

Fantastisk serviceinnstilt personell og god mat på turen. :-) Blir litt trangt der man sitter når 3 personer skal sitte i 10 timer og sove å spise etc. Men sånn er nå flyene bygd. :-)
Men alt i alt meget fornøyd :-)

Reisedato: september 2018
Takk, Fozzie40

Anmeldt 22. september 2018

Har alltid likt å fly med Thai. Men fra Oslo har det tapt seg siden de startet denne ruten. Lite utvalg av mat i forhold til tidligere. Ingen vann når en kommer inn i flyet, selv om det er 30 grader i kabinen. Når motorene starter, så kjøler de ned kabinen slik at hvertfall jeg må ha både jakke og teppe for å holde varmen. De hadde den samme kalde temperaturen hele turen. Jeg spurte etter en øl etter at mat og detmeste var unnagjort. Fikk den med beskjed om at nå var det tomt. Ok 3 timer i luften og tomt for øl. Fløy fra Stockholm forrrige tur med Thai. Mye bedre service og aldri tomt for øl. Thai må skjerpe seg hvis de fremdeles vil være et av verdens beste flyselskap

Reisedato: september 2018
2  Takk, Tor S
Anmeldt 9. august 2018

exelent service god plass, og 30 kilo bagasje pluss 10 i håndbagsje og utrolig nok god(fly)mat, annbefales på det meste etter en flytid på 10.40 timer bruker dere neste gang oxo..

Reisedato: oktober 2017
Takk, hartmann2015
Anmeldt 3. august 2018

Super service ombord, Blide og løsnings orienterte med et glimt i øyet. maten er grei til å være fly mat. God beinplass og behagelig flyreise. Rask inn-sjekk og ingen forsinkelser. Bra med underholdning ombord,

Reisedato: desember 2017
Takk, erikb233
Anmeldt 2. august 2018

I tide, blide hyggelige ansatte i alle ledd, fikk meget bra plasser (nødutgang) på 3 av 4 flyvninger, da vi fløy via Bangkok, kommer til å bruke disse så ofte jeg kan.

Reisedato: juli 2018
2  Takk, Thomas P