Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velger ikke dette selskapet igjen. ”
Anmeldelse av Thai Airways


Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Dårlig service og meget frekk betjening i skranken i Bangkok. Prøvde å spørre om enkle ting i transferskranken i Bangkok, mannen i disken himlet stortsett bare med øynene og var ikke interessert i å høre på hva vi sa.
Dette blir vår siste reise med thai Airways.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
1  Takk, thormartinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15 640)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 15 640 anmeldelser

Anmeldt 1. november 2018

ikke mye å klage på. Flyet var i rute, begge veier. Maten var god og personalet veldig service innstilte.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018

Her var det ikke mye å klage på. Flyet var i rute, begge veier. Maten var god og personalet veldig service innstilte.

Reisedato: september 2018
1  Takk, Perfect687
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Reiser alltid med thai airways,nå har vi vi reist med selskapet til Thailand i tolv år.Stater fra Osl 13.30 på dagen og er fremme ca.24.00 norsk tid

Reisedato: februar 2018
Takk, Steinar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018

Fantastisk serviceinnstilt personell og god mat på turen. :-) Blir litt trangt der man sitter når 3 personer skal sitte i 10 timer og sove å spise etc. Men sånn er nå flyene bygd. :-)
Men alt i alt meget fornøyd :-)

Reisedato: september 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Fozzie40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.