Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie”
Anmeldelse av Thai Airways


Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Flydde til Thailand, phuket i sommer og var der i 1 mnd. Flydde med Thai Airways tur retur. Veldig hyggelig besetning/personalet. Maten var god til og være flymat. Og man fikk servert snax og drikke under hele turen. De hadde TV i setet med en mengde programmer og spill. Flott flytur.

Reisedato: august 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
1  Takk, th0maseddy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (15 640)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 15 640 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018

Thai leverer som alltid. Hjelpsomt og hyggelig personale både ved innsjekking og ombord. Variert meny og god mat.

Reisedato: september 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, RHRaekken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Dårlig service og meget frekk betjening i skranken i Bangkok. Prøvde å spørre om enkle ting i transferskranken i Bangkok, mannen i disken himlet stortsett bare med øynene og var ikke interessert i å høre på hva vi sa.
Dette blir vår siste reise med thai Airways.

Reisedato: november 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
1  Takk, thormartinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018

ikke mye å klage på. Flyet var i rute, begge veier. Maten var god og personalet veldig service innstilte.

Reisedato: oktober 2018
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018

Her var det ikke mye å klage på. Flyet var i rute, begge veier. Maten var god og personalet veldig service innstilte.

Reisedato: september 2018
1  Takk, Perfect687
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.