Veldig fornøyd med selskapet, fikk både mat og drikke uten å måtte betale ekstra for det.
man for også teppe og en pute på flyet.
man for også teppe og en pute på flyet.
36–40 av 16 163 anmeldelser
God service av meget dyktige flyvertinner som beveget seg raskt og lydløs. Maten var utsøkt og vakker servert. Etter maten var tilbød flere ganger drinker og hele atmosfære på fly var behagelig og vennlig. Belysning var dempet og det var gidtbå sove i de komfortable stoler i flere timer. En time før landing var servert god frokost. Hele flyturen fikk ganske raskt og vi følte oss uthvilt
Reiste fra Oslo til Bangkok tur/retur. Thai Airways var engang verdens beste flysekskap men har falt endel på den rangeringen. Har reist med dette selskapet flere ganger i 3 år og merker at servicen har falt merkbart. Tidligere fikk passasjerene en gratis mappe med tannbørste/krem + div andre ting men dette er det slutt på. Ok...gratis mat og drikke 2 ganger på en flight, men maten er ikke noe å rope hurra for. Opplevde den bedre før. Begynner å ligne et lavprisselskap. Fordelen er at det er en direkte flight uten mellomlandinger.
Dette var en stor Boing 777, for en som er neste 190 redet ikke spesielt god plass til beina, men vi var heldige og fikk en tre seter delt på to. Servicen ombord var det ikke noe å si noe på, god mat og drikke og smilende hyggelige flyvertinner
Reiser alltid med Thai da erfaringen herfra er veldig god. Prøvde en gang noe annet men Dat var ikke bra.(nevner ikke selskap) Synes service er god ombord, mat og drikke er inkl, og maten har vært bra. Betjeningen er flinke til å gå rundt å servere juice og vann. Vil en ha noe annet er dette kostnadsfritt (øl, vin, drink etc)