Det er noe spesielt med å fly business klasse. God service og god plass. Konfigurasjonen 1+2+1 gir godt med plass. Trekker allikevel litt ned på grunn av kjedelig meny.
35–39 av 16 553 anmeldelser
god service fra flyplas til ankomst destinasjon Arlanda og derfra videre med sas til bergen.sete og kabin på business class er bare fantastisk.personale og Bekvemmeligheten på denne flyturen var råflott og kan anbefales på det sterkeste.Hva jeg likte best er vanskelig å svare på for alt var perfekt.skal jeg svare på hva jeg likte dårligst så må må det være lengden på flyturen,men det er jo vanskelig å gjøre noe med...sov forresten bruk bart på denne nattflyvningen også.
Veldig fornøyd med selskapet, fikk både mat og drikke uten å måtte betale ekstra for det.
man for også teppe og en pute på flyet.
God service av meget dyktige flyvertinner som beveget seg raskt og lydløs. Maten var utsøkt og vakker servert. Etter maten var tilbød flere ganger drinker og hele atmosfære på fly var behagelig og vennlig. Belysning var dempet og det var gidtbå sove i de komfortable stoler i flere timer. En time før landing var servert god frokost. Hele flyturen fikk ganske raskt og vi følte oss uthvilt
Reiste fra Oslo til Bangkok tur/retur. Thai Airways var engang verdens beste flysekskap men har falt endel på den rangeringen. Har reist med dette selskapet flere ganger i 3 år og merker at servicen har falt merkbart. Tidligere fikk passasjerene en gratis mappe med tannbørste/krem + div andre ting men dette er det slutt på. Ok...gratis mat og drikke 2 ganger på en flight, men maten er ikke noe å rope hurra for. Opplevde den bedre før. Begynner å ligne et lavprisselskap. Fordelen er at det er en direkte flight uten mellomlandinger.