“Trangt”
Anmeldelse av Transavia

Anmeldt 19. mai 2024

Forferdelig plass for bena. Enda verre blir det når de foran ikke tar hensyn og vipper seteryggen bakover. Aldri mer vil vi bruke dette selskapet

Reisedato: mai 2024
    • Underholdning ombord
Takk, Siw B

Anmeldt 31. mars 2024

Dette er andre gang vi flyr med disse flyselskapene og andre gang vi har hatt problemer. Du kan ikke sjekke inn online, kjøpe bagasje eller seter. I dag ble flyet forsinket med 2 timer selv om vi hadde transfer. Vi anbefaler ikke denne linjen 100 %. Vi tapte 20.000 kroner. kjøpe ny billett. VI ANBEFALER IKKE!!!!!

Reisedato: mars 2024
Takk, Marzena F
Anmeldt 8. mars 2024

Husk å vær tålmodig. Her går ting veldig seint. At vi ble forsinket fikk vi ingen informasjon om. Alle ansatte går rundt i sakte fart, og, ja, her sitter vi da. Keg vet ikke h orfir vi allerede er en halvtime forsinket. Ingen sier noe.

Reisedato: mars 2024
    • Underholdning ombord
Takk, Mette Francisca D
Anmeldt 17. april 2023

Alt fungerte bra i Paris, flyet var forsinket, men fikk beskjed via appen.
Hjem var også flyet forsinket og innsjekk gikk veldig sakte. Flyturen var bra!

Reisedato: april 2023
Takk, 250stinef
Anmeldt 22. januar 2020

Flyet var rent og greit, servicen brukbar, men setekomforten var et mareritt. Hadde vi vært klar over dette hadde vi valgt et annet selskap, selv om det nødvendigvis hadde blitt dyrere. Dette var nok siste gang med Transavia (som vi nå bare kaller Transylvania).

Reisedato: desember 2019
Takk, JonMortenJ