Forferdelig plass for bena. Enda verre blir det når de foran ikke tar hensyn og vipper seteryggen bakover. Aldri mer vil vi bruke dette selskapet
2–6 av 111 368 anmeldelser
Dette er andre gang vi flyr med disse flyselskapene og andre gang vi har hatt problemer. Du kan ikke sjekke inn online, kjøpe bagasje eller seter. I dag ble flyet forsinket med 2 timer selv om vi hadde transfer. Vi anbefaler ikke denne linjen 100 %. Vi tapte 20.000 kroner. kjøpe ny billett. VI ANBEFALER IKKE!!!!!
Husk å vær tålmodig. Her går ting veldig seint. At vi ble forsinket fikk vi ingen informasjon om. Alle ansatte går rundt i sakte fart, og, ja, her sitter vi da. Keg vet ikke h orfir vi allerede er en halvtime forsinket. Ingen sier noe.
Alt fungerte bra i Paris, flyet var forsinket, men fikk beskjed via appen.
Hjem var også flyet forsinket og innsjekk gikk veldig sakte. Flyturen var bra!
Flyet var rent og greit, servicen brukbar, men setekomforten var et mareritt. Hadde vi vært klar over dette hadde vi valgt et annet selskap, selv om det nødvendigvis hadde blitt dyrere. Dette var nok siste gang med Transavia (som vi nå bare kaller Transylvania).