Flott service og svært god mat på alle flygninger mellom Oslo og Zanzibar med mellomlanding i Istanbul
19–23 av 33 139 anmeldelser
Flytur fra Oslo til Jakarta med Turkish Airlines på businessklasse var en flott opplevelse og vel verdt pengene! Så greit å få sove godt på nattflyvning, og godt påfyll med mat og alle bekvemmeligheter!
Reisen ned til Kathmandu gikk helt greit og det var vel ikke noe å si på servicen. Verre var det på tur hjem - flyet kom forsinket ned til Kathmandu og vi ble sittende i flyet i nesten 2 timer før det tok av igjen. Måtte be flere ganger om servering før de satte i gang. Ved mellomlanding i Istanbul var flyet til Norge allerede gått - måtte krangle med bakkemannskaper på Transfer før de aksepterte å sette oss på fly via Wien til Oslo. Bagasjen kom ikke før 3 dager etter vi var kommet hjem......
Super flytur til og med for meg som ikke liker å fly! Meget hyggelig besetning, serverte forfriskninger og mat som inngikk i billetten. Raskt ute med bagasjen.
Litt mindre fly på returen fra Istanbul/Oslo. Ikke så god komfort som på turen til Tyrkia. Maten var deilig og betjeningen var veldig hyggelige. God service ombord. Kommer absolutt til å reise med dette selskapet igjen.