“Ekstra kostnader”
Anmeldelse av Wizz Air

Anmeldt 9. september 2019

Selve flybilletten er billig, men her er det lagt opp til at ekstra kostnader tilløper. Informasjonen underveis var dårlig. På flyplassen fikk jeg ikke sjekket inn, da innsjekking stengte 3 timer før avgang. For å få billett måtte jeg betale ca 400 kr. Wizz air har andre standard mål enn alle andre flyselskaper jeg har reist med på håndbagasje. Så for å få med meg band og håndbagasje på flyet kostet det 350 kr ekstra.

Reisedato: september 2019
1  Takk, Trond-Ole H

Anmeldt 6. september 2019

fikk ikke plass på flyet, Venter ennå på refusjon av penger for fly og hotell. ( 7 uker.) Ingen svar når jeg prøver å få kontakt på mail. Aldri mer!

Reisedato: juli 2019
1  Takk, Grethe L
Anmeldt 4. september 2019

En flott flytur begge veier. Hyggelige flyvertinne. Innsjekkingen gikk greit. Bagasjen kom raskt. Flyr gjerne igjen med Wizz Air.

Reisedato: juli 2019
Takk, Ann T
Anmeldt 23. august 2019

Wizzair har kansellert. Vi vil ha pengene tilbake på kortet vi betalte med. Det går ikke, de skal på Wizzairkonto som en tilgodelapp.
Hadde vi akseptert å få våre kr. 5500 på Wizzairkontoen måtte pengene brukes innen 3 mnd, ellers går de tapt. Hvor frekt er ikke dette??

Reisedato: august 2019
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, MarianneR837
Anmeldt 18. august 2019

Svært godt produkt til prisen. Enkel bestillingsrutine på nett. God app som inneholder det man trenger. Alt fungerte knirkefritt fra start til mål. What you see is what you get. Hyggelig karbinpersonale. OK priser på mat og drikke. Gode baguetter til å være et flyselskap. Grei beinplass til en på 183 cm. Godt vedlikeholdt kabin. Langt bedre enn det man finner hos det gjennomsnittlige flyselskap. På returen så ble vi tilbudt å sjekke inn kabinkofferten som reisegods uten å betale ekstra. Aldri opplevd det hos andre flyselskap.

Reisedato: august 2019
    • Setekomfort