“Forferdelig”
Anmeldelse av Wizz Air

Anmeldt 22. februar 2020

Dette er det verste flyselskapet jeg har vært borti. Etternavnet våres fungerte ikke i innsjekkingsappen, så vi måtte betale ekstra gebyr for at ikke dems systemer ikke fungerer. Ikke ville de prøve å hjelpe, når jeg snakket med de på telefon. jeg ringte dem 5 ganger, og ingen hjelp å få. Jeg vil ikke anbefale noen å bruke dem, da ender det bare opp med en haug med gebyrer. De tar betalt for inn sjekk også, hvis en ikke gjør det i appen, men siden vi ikke fikk det til måtte vi betale for det.

1  Takk, theab866

Anmeldt 19. februar 2020

flynummer W62417
Det første du må gjøre da du skal reise med wizz air er å laste ned en app.
Hvis du ikke har lastet ned appen deres og sjekket inn selv og Printet ut boardingkortene dine så må du betale ca 1500 i gebyr og dette må gjøres seinest 3 timer før flyet går.
Håndbagasje er kun liten ryggsekk eller vekse ikke trillekoffert, skal du legge til bagasje og velger det første av 3 alternativer går du 5 på for da vil de ha mere penger av deg på flyplassen ca 25-50 euro til, oppå de 15-30 du allerede har betalt for 2 trillekofferter.
Du kan like gjerne ta med deg en koffert inntil 23 euro 20kg så slipper du dette tøvet deres.
DU kan velge et helt hav av tilleggstjenester som prioritert som også koster 15 euro og da slipper du kø og kan ta med en liten koffert.

Det er helt umulig å finne ut av dette på egen hånd uten og prøve og de lopper og snyter deg litt uansett.
Så Wizz air nei takk.
Vi betilte via ekspedia og fikk ingen epost sms eller noe kun for 10 euro så kunne vi bli medlem av et eller annet etc.
Til og med dama som var leid inn på Gardermoen fra SAS sa et det er slik Wizz air lopper folk.
Vi hadde ikke annet valg enn å betale med 2 barn så her kommer det en politianmeldelse.

• Mat og drikke
2  Takk, torkelh2020
Anmeldt 16. februar 2020

Dette er et flyselskap som virkelig gjør alt for å få deg til å mislike det. Alt skal ha skyhøye utgifter, beinplass er helt forferdelig for en 185 høy mann. Man kan heller ikke ha med en vanlig liten carry on koffert på flyet uten å betale ekstra utgifter som igjen er dyre. Hvis man glemmer å sjekke inn på forhånd så skal man også rutte ut med 350kr. Men det dummeste av alt er at man må betale ekstra for å sitte ved siden av de du reiser med, og det koster rundt det flybiletten kostet. De velger selv om man sjekker inn sammen å plassere folk så langt unna hverandre som mulig. Selv om det er fint mulig å plassere de sammen. Det virker så tydelig pengegrisk at man blir litt dårlig i magen av det. Det er ganske billig billett, men ikke bli lurt det er ingenting annet.

1  Takk, C6091DHbenjamint
Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

Anbefales virkelig ikke.
Her får man ikke service, om man så betaler dyrt for det.
Kommer ikke til å fly frivillig med wizzair igjen. Prinsippene til selskapet er super kyniske men de ansatte må være opplært til å være utrivelig, frekke og lite i møte kommende. Trist! Rett og slett.

Takk, 917juliek
Anmeldt 3. februar 2020

Disse personene som klager over avgifter er helt klart eldre mennesker som bare trykker i hytt og gevær uten å å lese informasjonen de får presentert foran seg.

Bestilte reise for 99,- Tilbaketuren kostet 99,-
Ingen ekstra avgifter slik det skrives om her fordi jeg LESTE hva flyselskapet viste fram på skjermen i bestillingsprosessen.

Hvordan reise billigst mulig? Svar:

Bruk Wizzair-appen. Reis uten bagasje, la flyselskapet velge sete for deg. Sjekk inn på appen. Bruk appen som boardingkort.
Da betaler du kun det beløpet du har betalt for selve reisen, som i mitt tilfelle var 198,- tur/retur.

Reisedato: januar 2020
    • Mat og drikke