“Vanvittig dårlig kundeservice og rent lureri! ”
Anmeldelse av Wizz Air

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Første reisen gikk helt fint, men på returen mottok vi ikke epost vedrørende innskjekk. Vi forsøkte likevel og sjekke inn gjennom både appen og internettlenken i eposten vedrørende innsjekk for forrige flytur. Ved begge forsøk fikk vi opp feilmelding om at det ikke var mulig å sjekke inn uten at vi betalte ekstra for å velge seter. Vi tenkte derfor at vi skulle sjekke inn på flyplassen. Da vi kom på flyplassen møtte vi en svært lite hyggelig og lite behjelpelig representant, som nektet å la oss sjekke inn med mindre vi betalte ekstra for dette. Vi måtte betale hele 800 kr for å sjekke inn. Etter reisen kontakten vi kundeservice og forklarte at vi ikke fikk sjekket inn i verken appen eller via internett grunnet feilmelding fra deres side. Fikk en svært dårlig behandling fra kundesenteret og de nektet å refundere. Selskapet skal være et lavprisselskap, men vi endte opp med å betale svært dyrt for reisen til Polen, ettersom vi måtte betale 900 kr for én bagasje per vei samt 800 kr for å i det hele tatt få sjekket inn. Vanvittig dårlig opplevelse og kommer mildt sagt ikke til å fly me dette selskapet igjen, heller ikke anbefale noen andre å gjøre det.

Reisedato: juli 2020
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
4  Takk, H9412HZkarens

Anmeldt 16. juli 2020

Svindel bare svindel ingen seriøs ansatte ingen Servis ingenting er bra der 0% aldri igjen ikke GRATIS heler

Reisedato: juli 2020
1  Takk, ellinnorge
Anmeldt 13. april 2020

Møkkaselskap, har reist med dei 3 ganger, og kvar gong koster det masse ekstra pga ting dei ikkje opplyser om. Eg betalte dobbelt for baggage sist eg reiste med dei, måtte sende fleire mail for å få svar, og etter 6mbd fikk eg beskjed om at eg ikkje kom til å få igjen pengane mine. Kundeservice er umulig å forstå noke av, og linken eg fikk for å sende klage, sendte meg til ei heimeside som var polsk, og kun polsk. Styr unna den dritten her for alt i verda!

Reisedato: september 2019
1  Takk, Daydream790019
Anmeldt 5. mars 2020

Dårlig veldi dyrt og veldi dårlig de er ikke seriøs firma aldri igjen uhøflig ansatte betaling plutselig siste sekund nei nei og nei

Reisedato: mars 2020
Takk, ellinnorge
Anmeldt 25. februar 2020

Vi ringte og spurte dere om det var greit at vi var 16 og om det var no problem med dette, dere sa null problem, men når vi kommer til boarding så nekter dere oss? Skittne selskapet her er scamartists

Altså veldig dårlig customer service

Reisedato: februar 2020
1  Takk, Turistenihellas