Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“elendig service”
Anmeldelse av Wizz Air


Anmeldt 20. august 2020

første og siste gang med wizzair, makan til tullete opplegg skal du lete lenge etter.
brukte evigheter på og få sjekke inn pga. han ansatte brukte så voldsomt lang tid på og gi oss tillegg på en hau av ting som bare er en fille sak i alle andre selskap. ps "tillegge" kostet mer en selve flybilletten så aldri igjen.

Reisedato: september 2019
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Renslighet
    • Mat og drikke
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
1  Takk, jakoba621
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18 029)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 18 029 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Måtte betale for å få ut billettene ved innsjekk, måtte også betale 300 kr for håndbagasjen min pga. jeg hadde en pose fra taxfree i tillegg. Lang ventetid både frem og tilbake. Ingen matservering. Jeg og kjæresten min fikk ikke sitte ved siden av hverandre tross det var 2 ledige seter i flyet. Dårlig service. Var veldig liten plass når det var mye folk i flyet og kom tett på ukjente folk, ubehagelig når det er pandemi tid. Små og ubehagelige seter, og dårlig plass ved setene generelt. Tett luft. Ikke opplevd verre flytur, både opp og ned med wizzair. Vi mellomlandet og reiste 1 time med polsk flyselskap som var mye bedre opplevelse.

Reisedato: august 2020
1  Takk, 526ulrikkes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Vi reiser ikke med useriøs firma som heter wizz air en gang first og siste gang reiser jeg IKKE gratis heler bedre jeg skal gå men IKKE med wizz air

Reisedato: august 2020
1  Takk, ellinnorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Første reisen gikk helt fint, men på returen mottok vi ikke epost vedrørende innskjekk. Vi forsøkte likevel og sjekke inn gjennom både appen og internettlenken i eposten vedrørende innsjekk for forrige flytur. Ved begge forsøk fikk vi opp feilmelding om at det ikke var mulig å sjekke inn uten at vi betalte ekstra for å velge seter. Vi tenkte derfor at vi skulle sjekke inn på flyplassen. Da vi kom på flyplassen møtte vi en svært lite hyggelig og lite behjelpelig representant, som nektet å la oss sjekke inn med mindre vi betalte ekstra for dette. Vi måtte betale hele 800 kr for å sjekke inn. Etter reisen kontakten vi kundeservice og forklarte at vi ikke fikk sjekket inn i verken appen eller via internett grunnet feilmelding fra deres side. Fikk en svært dårlig behandling fra kundesenteret og de nektet å refundere. Selskapet skal være et lavprisselskap, men vi endte opp med å betale svært dyrt for reisen til Polen, ettersom vi måtte betale 900 kr for én bagasje per vei samt 800 kr for å i det hele tatt få sjekket inn. Vanvittig dårlig opplevelse og kommer mildt sagt ikke til å fly me dette selskapet igjen, heller ikke anbefale noen andre å gjøre det.

Reisedato: juli 2020
    • Setekomfort
    • Kundeservice
    • Benplass
    • Underholdning ombord
    • Valuta for pengene
4  Takk, H9412HZkarens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

Svindel bare svindel ingen seriøs ansatte ingen Servis ingenting er bra der 0% aldri igjen ikke GRATIS heler

Reisedato: juli 2020
Takk, ellinnorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.