“Advarsel!!! Ikke bruk wizzair!!”
Anmeldelse av Wizz Air

Anmeldt 22. januar 2023

Vi skulle ta fly med wizzair fra Krakow til Bergen, men ble nektet ombordstigning fordi vi ikke hadde sjekket inn før vi kom på flyplassen, grunnen for at vi ikke hadde sjekket inn var at appen eller nettsiden ikke funket! Vi møtte opp 1,5 timer før flyet skulle gå

Reisedato: januar 2023
Takk, 803emilf

2024 av 28 588 anmeldelser

Anmeldt 16. desember 2022

Vår reise til Polen ble minst 12.000 dyrere pga kansellert fly. Måtte betalt nytt hotel, nye flybiletter, mat, hotel på avreisestedet, osv osv selv. De legger på når vi ringer (om vi i det hele tatt får tak i de)
Helt utrolig at de faktisk får fly i Norge…

Elendig servise når man ber om hjelp eller råd, de henviser bare til nettsiden. Sitter i skrivende stund på nytt fly (som vi måtte betale selv, hele 4 dager etter vi skulle reist) som er forsinket 2 timer til nå… virker som det blir lengre også. Har bedt om et glass vann, men det får vi ikke. Helt utrolig

Aldri mer wizzair.

Reisedato: desember 2022
1  Takk, Elina T
Anmeldt 22. september 2022

Elendig selskap, gjør det vanskelig som mulig for å kreve deg for ekstra betaling ifm innsjekking ikke mulig å få e-post med glemt passord, finner ikke reisen på min side. Deretter Krever de kr 840 i gebyr for flybillet som koster 900 kr. Utpressing, elendig behandling

Reisedato: september 2022
Takk, 428mehdis
Anmeldt 7. juli 2022

Først forsinket og deretter kansellert. Ingen på flyplassen kunne eller ville hjelpe. Ble henvist til automater som ingen kunne fortelle hvor var. Etter ca 30 min på telefon til Wizz Air fikk jeg snakke med en ganske dårlig engelsktalende person som var mer opptatt av stille spørsmål til meg enn å finne løsning. Fikk til slutt beskjed om at neste flygning var om 5 dager....Jeg spurte om de kunne løse problemet i kveld, eller få flybillett tilbake til Norge, men det var ikke mulig. Personen var direkte uhøflig og bar preg av å trenere siden hun helt sikkert ikke hadde noen løsning. Skulle ønske jeg hadde lest anmeldelsene her før billett ble booket.

Reisedato: juli 2022
    • Valuta for pengene
    • Innsjekking og ombordstigning
Takk, 886henryk
Anmeldt 9. juni 2022

Betalte 900 kr. for å printe ut bording pass, 200 for å kontakte de per telefin der jeg fikk null hjelp. Jeg har sjekket inn tidlig online men fungerte ikke, klarte ikke å fullføre. straffet med 895 kr på flyplass for å få bording pass for to personer.

Reisedato: juni 2022
    • Setekomfort