“Ekstremt uhyggelig betjening”
Anmeldelse av Wizz Air

Anmeldt 8. mai 2024

Ekstremt uhyggelig betjening. og tvinget meg til å betale 700kr ekstra for håndbagasje selv om jeg allerede hadde det på billetten.

Reisedato: april 2024
1  Takk, jesper a

Anmeldt 29. mars 2024

Har aldri opplevd maken til lureri. Måtte betale 2200 ekstra for å få sjekke inn et følge på to voksne og to barn. Fikk beskjed om at vi måtte sjekke inn via nettsiden 5 timer før avreise for å ha ungått gebyret. Den beskjeden fikk vi på mail dagen etter vi ankom Gdansk. Vi hadde ikke noe valg enn å betale, ellers hadde vi ikke kommet med flyet. Som damen i skranken ganske frekt sa: «learning by doing, neste gang vet du det.»
Blir et pent overskudd for Wizzair dette. For en forferdelig forretnings-moral!

Reisedato: februar 2024
2  Takk, hilde ingeborg s
Anmeldt 2. februar 2024

Forferdelig flyselskap. Tar betalt for abonutt ALT ekstra, ingen service å få overhodet. Betalte nettopp 1100kr for å få printet ut boardingpas!?!? Selvom jeg har sjekket inn på nett i riktig tid…
Første og siste gang jeg flyr med wizzair.

Reisedato: februar 2024
2  Takk, Naomi S
Anmeldt 30. januar 2024

Det kostet oss mer enn fly billetter for å ikke sjekke inn online når selve nettsider deres er ustabil når man prøver å sjekke inn.

Reisedato: januar 2024
    • Renslighet
2  Takk, Navigate50537299285
Anmeldt 12. oktober 2023

Det kostet meg 2750 Norske kroner for og ikke sjekke in online i tide for et reisefølge på 5 personer, det var mer en flybillettene kostet, jeg føler meg så lurt , så ranet av dette selskapet, Det må da være noen internasjonale lover som kan brukes mot dette selskapet og få lagt det ned , det er reint og skjær ran It cost me 2750 Norwegian kroner for not checking in online in time, it was more than the cost of the plane tickets, I feel so deceived, so robbed and ripped off by this company,There must then be some international laws that can be used against this company and get it shut down ,

Reisedato: oktober 2023
    • Renslighet