Hyggelige og serviceinnstilte ansatte som leverte alt med et smil. God informasjon på flyet. En fin tur som gikk raskt :)
3–7 av 3 799 anmeldelser
Helt OK flyselskap. Ganske nye fly uten annet enn det nødvendigsete. Seter og benplass var bra nok for en kar som meg på 185 cm. Servicen om bord var bra. Savnet at det var radio på hvert sete. Det var heller ingen infoskjerm i kabinen.
Helt ok flyselskap til en rimelig pris. Ville ikke reist med dem på en lang flytur, da setene ikke var av beste kvalitet.
Det randt til tider brunt vann ned fra klimaanlegget. Det var veldig trangt mellom setene, og det gjorde stemningen blant passasjerene amper. Crewet var stresset og frekke. Ved en anledning begynte et spedbarn og gråte, hvor crewet så presterte å rope "make it shut up!".
Første gang vi har brukt dette fly selskapet.Helt grei service. Maten var ikke det store å skryte av,savnet varm mat.Litt bedre på hjem turen.Bra plass mellom setene.Efektiv betjening.