Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 194
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 182
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Lol.travel
USD 194
USD 179
Vis tilbud
Expedia.comUSD 182
PricelineUSD 193
TravelocityUSD 182
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (977)
Filtrer anmeldelser
977 resultater
Vurdering fra reisende
450
342
95
49
41
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
450
342
95
49
41
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 977 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018

Parador de Cruz de Tejeda er vårt første møte med dette konseptet. Vi hadde i god tid bestilt overnatting i hva de kaller Superior rom. Noe skuffende at dette rommet kun hadde utsikt mot hotellets parkeringsplass. En skuffelse som i stor grad ble oppveiet av en spennende meny i hotellets restaurant. Mye godt å velge i der til middag. Forsåvidt også på frokost buffeten, selv om denne må sies å være av det enklere slaget. Masse turmuligheter i området Paradoren ligger i. God tilgang på parkering.

Romtips: Spør etter rom med utsikt
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Sirius55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gonzalo A, Manager på Hotel Parador de Cruz de Tejeda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018
Google-oversetting


Dear Sirius55,
Thank you very much for sharing your opinion with tripadvisor community.
Some of the superior rooms are the biggest rooms of the Parador but it has not views.
We are glad you have enjoyed our gastronomy.aand we hope you visit us again on the future.
Thanks and best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Vi har benyttet hotellet 2 ganger og tatt en overnatting mens vi har vært på 2 ukers ferie i Puerto Rico. Stor parkeringsplass for leiebil like ved. Masse muligheter for fotturer på merkede turstier i området. Har kjøpt halvpensjon inkludert tilgang til Spa-avdelingen, noe som er fantastisk avslappende etter tur i fjellet. 3 retters middag fra meny, og svært god frokostbuffet i halvpensjonen. Utsikten fra hotellet må bare oppleves. Vi skal helt sikkert tilbake. Det blir som en ekstra ferie i ferien.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 927geirk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara_RivasB, Front Office Manager på Hotel Parador de Cruz de Tejeda, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2017
Google-oversetting

Dear Geir K, Thank you very much for sharing your opinion with tripadvisor community. Parador Cruz de Tejeda is situated in a very special area of Gran Canaria with endless possibilities to enjoy nature and relax. We are very glad you enjoyed your stay and we hope you visit us again on the future.
Thanks and regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2016

Et svært bra hotell med fantastisk utsikt og kjøkken. Kald gulrotsuppe med rå torsk og fiskekaserolle med safran kan anbefales for fiskeelskere sammen med husets vitvin. Prøvde også en god spa-avdeling med tyrkisk ekalyptus dampbadstue mm. Både store og små koste seg. Kan absolutt anbefales.

Romtips: Alle rom har utsikt med balkong og kjøling
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Borre L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2016 via mobile enheter

Kjempefint hotell på ca 1500m høyde på Gran Canaris fantastiske fjell. Flotte rom med en utrolig utsikt. Hjelpsom betjening. Herlig Spa-avdeling og en restaurant med nydelig mat. Anbefales både fjellvandrere og familier på biltur.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anniken Solbakk F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2014

Etter en lang og strabasiøs bil tur kom vi endelig frem til hotellet. Vi ble møtt av en søt og hyggelig resepsjonist, og ble henvist til vårt rom. Rommet var stort, badet stort. Det var terrasse med to stoler og bord. Utsikten fantastisk. Vi ønsket da å spise middag ved hotellets restaurant. Først fikk vi en servitør som kun snakket spansk, det var litt problemer da vi hadde noen spørsmål ang både meny og vinkart. Vi fikk da byttet servitør til en usedvanlig hyggelig mann som gjorde det beste han kunne for å hjelpe oss. Jeg bestilte en fisk til hovedrett, min venninne ønsket kanin, men det var de utsolgt for, så hun endte opp med noe kjøtt av en eller annen slag. Vinen som ble anbefalt var en lokal vin som var overraskende god. Men maten... nei og nei. For en trist opplevelse. Jeg aner ikke hvilken type fisk dette var, men halve stykket bestod av fett. Min venninne fikk et stykke kjøtt som var kaldt og seigt. Etter hovedretten (som vi ikke spiste mye av, og var derfor fortsatt sultne) bestilte vi dessert. Den var derimot veldig godt.
Etter maten hadde vi tenkt å slappe av litt i hotellets bar, men der var det ingen andre gjester så vi bestemte oss for å ta en night cup på rommet i istedenfor.
Frokosten dagen etter var fantastisk, godt utvalg av det meste. Deilig kaffe servert ved bordet. Når det gjelder hotellet som bygning, så likte jeg denne veldig godt. Men min venninne synes det var litt guffent og sa det minnet henne om et spøkelses slott. Det hadde også noe med at det ikke var så mange andre gjester ved hotellet, og alle som var der, de hvisket når de snakket til hverandre så det ble en litt merkelig stemning... Vi hadde bestilt SPA behandlinger denne formiddagen, og gledet oss stort til det. Både behandlingen og SPA området var tilfredsstillende, men vi ble litt overrasket over at vi måtte betale 25 euro pr person i tillegg til behandling for å benytte oss av bassenget i SPA avdelingen. Alt i alt ble dette en veldig kostbar opplevelse, som vi nok dessverre ikke kommer til å gjenta.

Dato for oppholdet: desember 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, unnimarlene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser