Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kortreist snadder:)”

Texeda Brewery & Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 19 Restauranter i Tejeda
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk sted som fokuserer på bruk av lokale/egenproduserte matvarer. Spiste en veldig god Ropa vieja med pulled goat og langkokt egg. Vin fra en av eiernes familiegård, og deres egen øl satt prikken over i’en. Anbefales på det sterkeste, hit skal i hvert fall jeg tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 393kjetilm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (421)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 421 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2018

Morsomme bord, flott sted å besøke når enn er på tur i selve indrefileten på Gran Canaria.
Vi fikk ikke bord med en gang, servitøren var løsnings orientert og ordnet bord for 10 personer meget effektivt uten at noen opplevde stress eller kaos.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, joacimbuch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Langt oppe i fjellene dukket denne lille perlen av en restaurant opp i et lite sted som heter Tejeda. Her fikk jeg servert eget brygget øl og nydelig spansk mat. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, stianp2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Borja M, Director de Relaciones con Clientes på Texeda Brewery & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2018
Google-oversetting

Thank you very much for giving us a perfect score and for recommending our proyect to other customers.
We will be waiting for you!



Best regards.
Texeda team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Var innom for en lunsj, vi spiste burgere og tacos-retter. Begge smakte godt og greie porsjoner. De er kanskje mest kjente for øl, vi drakk ikke alkohol. Få innom da vi var der og en servitør som dessverre ikke var særlig god i engelsk og det gikk noe sent.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Gunnar_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Borja M, Director de Relaciones con Clientes på Texeda Brewery & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2018
Google-oversetting

We appreciate your comments about our place and thanks for your score.

If you will come back to Tejeda, please call us and make your reservation: 928 66 66 77

Regards.
Texeda team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2017 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Fikk smake ølsortene de brygger og besøke bryggeriet. Veldig god mat, kreative og bruker lokale råvarer. skiller seg ut blant naborestaurantene som tilbyr mer tradisjonelt. Kan absolutt anbefales. Bare synd at de ikke er åpne om kvelden

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Tone B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Borja M, Director de Relaciones con Clientes på Texeda Brewery & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2017
Google-oversetting

Thank you very much for giving us a perfect score and for recommending our brewery & restaurant to other customers.

We hope your next stay is just around the corner. Bookings: +34 928 66 66 77

Best regards.
Texeda team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Texeda Brewery & Restaurant, så også på

 
Tejeda, Gran Canaria
 

Har du vært i Texeda Brewery & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.