Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Raskt og smakfullt”
Anmeldelse av San Marino Elverum

San Marino Elverum
Vurdert som nr. 9 av 29 Restauranter i Elverum
Prisklasse: USD 5 - USD 25
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2021

Stoppet for en rask matbit. Nydelig kyllingsnadder og smakfull pizza! Hyggelig og forekommende betjening som skjønner enkel og god service.

Dato for besøk: august 2021
Takk, lindacecbh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 9 anmeldelser

Anmeldt 28. februar 2021

Den beste pizzeriaen i Norge, veldig hyggelig personale!! Spiste der flere ganger og er alltid like fornøyd og mett

Dato for besøk: februar 2021
Takk, perbjorns189
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. januar 2020

Maten smaker godt, syntes porsjonene er ganske små i forhold til hva man betaler. Servicen er ganske blandet, men stort sett grei.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kennelele
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Vi var tilfeldigvis i nærheten rundt lunsj tider og valgte å prøve ut stedet. Det ser ikke stort ut fra utsiden, men lukten vekker gode gatekjøkken kunster. Vi hadde både pizza og kebab. Mannen ble så begeistret for maten så han endte opp å spise både sin og vårt barns mat. Og med god grunn. Kebabsausen var veldig god og når du topper av med hjemmelagd pita brød som smelter, hjelp disse gutta er flinke.
Og de har god kundeservice ikke minst. Flotte folk, verdt en tur med tanke på service og ikke minst maten sin del

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 553ninah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. april 2017 via mobile enheter

bestilte kebabpizza, som kun ble servert med kjøtt og dressing. da jeg spurte om salat og agurk på den fikk jeg kun en halv agurkskive på midten

Dato for besøk: april 2017
3  Takk, 811leap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på San Marino Elverum, så også på

Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 
Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 

Har du vært i San Marino Elverum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.