Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Travelocity
ScandicHotels.com
USD 165
Vis tilbud
Hotels.com
Orbitz.com
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (169)
Filtrer anmeldelser
169 resultater
Vurdering fra reisende
34
34
54
28
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
34
54
28
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 169 anmeldelser
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Lekk vask. Vanvittig bråk fra to diskotek på hotellet. Dette opplyser de ikke om ved booking eller ved innsjekk. Hadde jeg visst hvor bråkete det var så hadde jeg aldri booket rom her, kommer aldri til å dra tilbake. Bortkastete penger. Skulle helst gitt 0 poeng.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Mariee80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elgstua, Manager på Scandic Central Elverum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2020

Tusen takk for besøket, Mariee80, men veldig leit å høre at oppholdet ikke ble som forventet. Diskobråk kom fra nabovirksomheten som dessverre ikke er vår. Men nå ser det heldigvis ut til at vi får gjort noe med situasjonen og at de i nær framtid forsvinner. Det er vi og våre gjester glade for. Vi drister oss til å ønske deg velkommen tilbake. Mvh alle oss på Central

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2020

Har regelmessig gjennom flere år besøkt restauranten i dette hotellet, men med svært varierende hell . Kald mat , ikke altid bra mat, dårlig service etc. Men nå en ny giv! Vi var en stor gruppe for å sammen gå ut å spise før jul. Restauranten var full og det var sikkert krevende for personalet å følge opp alle. De fleste bestilte juletallerken. Alle fikk maten samtidig og den var varm! Godt gjort! Dessuten var det spesielt velsmakende! Meget oppmerksom og servicevennlig servitør: Noen ønsket seg lefser inntil og tyttebær. Dette kom promte til alle og uten tillegg i prisen. Påfyll/ ekstra poteter, no problem. Det hele ble en behagelig opplevelse og velykket aften. Håper de fortsetter på dette høye nivået!

Dato for oppholdet: desember 2019
1  Takk, TerjeV39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elgstua, Manager på Scandic Central Elverum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2020

Hei og takk for besøket og for fin omtale, TerjeV39. Det setter vi stor pris på. Varmt velkommen tilbake. Mvh alle oss på Central

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2019

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Elgstua, Leder  på Scandic Central Elverum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 12. oktober 2019

Vi ankom hotellet og fant parkering rett utenfor hotellet. Der fikk vi stå gratis over natten og fikk en lapp fra resepsjonen som gjorde at vi kunne stå frem til kl 1000 dagen etter.
Hun som jobbet i resepsjonen var opptatt i en telefon med en bestilling når vi ankom slik at vi måtte vente i noen minutter. Når hun kunne gi oss oppmerksomheten gikk ting hurtig og ungene fikk en liten oppmerksomhet.
Rommet vi fikk var meget bra. Rommet hadde to soverom og en romslig stue som var enkelt innredet. Ungene fikk eget rom med køyeseng og vi voksne en komfortabel dobbeltseng.
Frokosten var laber. Har hatt mye bedre utvalg og bedre standard på andre Scandic hoteller. Regner med at grunnen var at det ikke var så mange gjester det døgnet vi var der.
Plasseringen av hotellet er midt i sentrum, med kort veg til bensinstasjon, matvarebutikk og plasser hvor en kan kjøpe seg mat.

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elgstua, Manager på Scandic Central Elverum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2020

Hei og takk for besøket og for fin omtale, 280asgeirl. Det setter vi stor pris på. Varmt velkommen tilbake. Mvh alle oss på Central

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

Jeg bodde på Central ifm en famile bursdag, det var meget behagelige rom i fine omgivelser. Det var bra liv på nattklubben og en meget hyggelig coctailbar. Vi spiste også en veldig god frokost og lunch, kan anbefale alle opplevelsene.

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, hunkstrom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elgstua, Manager på Scandic Central Elverum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mars 2020

Hei og takk for besøket og for fin omtale, hunkstrom. Det setter vi stor pris på. Varmt velkommen tilbake. Mvh alle oss på Central

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser