Hotellet var rent og pent, forholdsvis nyoppusset. Men hotellet rommet var tilnærmet ubeboelig, det luktet sterkt av kloakk på badet. Vi hadde bestilt en suite med eget soverom, siden vi reiste med barn. Det var en gedigen skuffelse at vi ikke kunne bruke badet, verken dusjen eller det fine badekaret som sto der. Vi ga beskjed om dette i resepsjonen, og de lovet å se på det. Vi fikk så beskjed om at de ikke kunne gjøre noe med lukten, men at vi kunne få et annet rom. Dette rommet ville i så fall ikke være i samme standard og i samme prisklasse som rommet vi hadde betalt for. Vi ble ikke tilbudt noen form for kompensasjon. Da vi kom til frokost, var det ikke betjening. Alle bord var opptatt, men vi fant til slutt et bord som ble ledig. Dette bordet ble ikke ryddet, så vi måtte bare stue glass, fat og bestikk til side, og forventet selvsagt at det vil bli ryddet unna etterhvert. Betjeningen viste seg derimot bare to ganger i løpet av måltidet, men da ikke for å rydde. Det var en eldre dame som gikk rundt og tuslet med en kaffekanne. Da vi kom i resepsjonen spurte vi om det var mulig å få sen utsjekk, som det sto på nettsidene at vi kunne spørre om. Da fikk vi beskjed at hotellet stengte klokken 12:00. Det ble sagt st det sto på nettsiden, og var oppgitt i bestillingen, noe som ikke stemte. Dette var en strek i regningen for oss, da vi hadde regnet med å kunne slå i hjel en time eller to før vi skulle returnere til Gardermoen. Det var ikke sagt noe sted eller opplyst noe sted at hotellet stengte denne dagen og at alle gjester måtte forlate hele hotellet, og heller ikke kunne sitte i baren eller lobbyen. I det hele tatt synes vi hotellet var svært uprofesjonelt drevet. Dette frister ikke til gjentagelse, neste gang kommer vi til å velge et annet hotell som yter bedre service.