Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott orrfuglleik i april

Fint besøk på orrfuglleik i april med flink og hyggelig guide som hadde tilrettelagt godt for... les mer

Anmeldt 26. april 2022
Even A
via mobile enheter
Finnskogen Adventure - perfekt for firmaevent!

Takk for en kjempeopplegg i forbindelse med Polarbröds firmaevent i Finnskogen. Vi hadde en... les mer

Anmeldt 20. april 2022
annebrittb2015
Les alle 15 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (15)
Filtrer anmeldelser
15 resultater
Vurdering fra reisende
14
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 15 anmeldelser
Anmeldt 20. juni 2018

Ønsker dere et annerledes teambuildingkonsept er en padletur gjennom Finnskogen å anbefale. Vi padlet Kynna som er en fantastisk fin elv. Finnskogen Adventures bidro med kanoer og logistikk og gav oss god hjelp og service både før, under og etter padlingen. Anbefales - Hilsen Loyalty People

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, ChristianW3123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2023 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for opplevelse: august 2023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2022
Google-oversetting

Dato for opplevelse: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mai 2020
Google-oversetting

Dato for opplevelse: mai 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018
Google-oversetting

Dato for opplevelse: august 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser