“Hamburger med pommes frites”
Anmeldelse av Jafs Elgstua

Jafs Elgstua
Vurdert som nr. 24 av 43 Restauranter i Elverum
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Hamburger med pommes frites uten spesielt god smak. Fast food og man får akkurat det. Ikke spesielt hyggelig betjening og bordene ute kunne med fordel vært vasket av. Muddels pris of dårlig mat.

1  Takk, beathel2020
Solrunn Irene N, Marketing på Jafs Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2023

Hei, det var leit å lese at du ikke var fornøyd med opplevelsen hos oss. Vi ønsker å vise av vi kan bedre og vil gjerne ønske deg velkommen tilbake. Mvh alle oss i Jafs

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat i farta. God og kjapp mat på vei nordover. Det eneste man kan trekke er at det ikke fantes en eneste sitteplass under tak når det regnet.

1  Takk, AreRoe
Anmeldt 24. april 2020

Familien stoppet her og prøvde oss på kebab, men hadde stort sett skuffende vassen- og smakløs. Ventetiden gjorde det heller ikke bedre. Nei, blir nok siste gang vi stopper her. d:o(

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, jans0der
Anmeldt 13. august 2019

Maten på Jafs er helt på deg jevne. God burger, men ikke noe spesielt mere. Syns prisene er i overkant drøye. God service.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Jon K
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Kvalm kebab, bestilte rullekebab, men fikk kebab i pita... tok lang tid før maten kom så orket ikke å klage for å vente enda lenger

Dato for besøk: august 2019
Takk, hannalerfald

Reisende som så på Jafs Elgstua, så også på

Elverum, Elverum kommune

Har du vært i Jafs Elgstua? Del dine erfaringer!