Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig fra a til å”
Anmeldelse av Jafs Elgstua

Jafs Elgstua
Vurdert som nr. 23 av 27 Restauranter i Elverum
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Stoppet her for å kjøpe noe kjapt før vi skulle på show, men det skulle vi spart oss for! Pølsene var seige og TOTALT smakløse! De smakte overhodet ingenting og minnet mer om en gummislange enn wienerpølse! Lompa var så tørr at den smuldret opp før man i det hele tatt fikk spist den. I tillegg så var det sur betjening og dyrt! Dette var første og siste gang vi spiste her, og anbefaler ingen å kaste bort tid og penger på denne sjappa!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Camper44178343743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 10 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Hamburger med pommes frites uten spesielt god smak. Fast food og man får akkurat det. Ikke spesielt hyggelig betjening og bordene ute kunne med fordel vært vasket av. Muddels pris of dårlig mat.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Grei mat i farta. God og kjapp mat på vei nordover. Det eneste man kan trekke er at det ikke fantes en eneste sitteplass under tak når det regnet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, AreRoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2020

Familien stoppet her og prøvde oss på kebab, men hadde stort sett skuffende vassen- og smakløs. Ventetiden gjorde det heller ikke bedre. Nei, blir nok siste gang vi stopper her. d:o(

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019

Maten på Jafs er helt på deg jevne. God burger, men ikke noe spesielt mere. Syns prisene er i overkant drøye. God service.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Jon K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jafs Elgstua, så også på

Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 
Elverum, Elverum kommune
 

Har du vært i Jafs Elgstua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din