“Ikke imponert”
Anmeldelse av FAVN Bar & Spiseri - STENGT

FAVN Bar & Spiseri
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Bestemte oss for å prøve Favn denne søndagen. Bestilte ytrefilet med bearnaise. Biffen var både smakløs og ganske seig for begge to. Mtp pris hadde vi forventer vesentlig bedre.
Vi droppet dessert og ba om bare kaffe. Den var lunken. Fikk kjapt ny på beskjed.
Hyggelige lokaler, synd maten ikke sto i stil til det.
Terningkast 2+

Takk, lailahodd

Anmeldt 26. mai 2022

En stor overraskelse! Alt var topp på denne restauranten. Nydelig mat, god servering av en utmerket vin (Cuvée Privilege Fitou 2019 fra Domaine de la Rochelierre som eieren av restauranten (og Thon Hotel Elgstua) har importert selv. Vi fikk anbefalt stedet av venner. Vi anbefaler absolutt restauranten.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Gunnar Hall S
Anmeldt 26. februar 2022

Herlig middag hos FAVN igjen. Deilig Varmrøkt Røye som forrett. Så en top Indrefilet av Dåhjort som hovedrett. Med en god Fitou Privilege Rødvin ble dette en veldig hyggelig kveld. Topp service fra en blid og hyggelig kelner med navn Trym Are.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, Vidar J
Anmeldt 24. september 2021 via mobile enheter

Hyggelig besøk. Fikk mat raskt og smakte veldig godt. Tok litt tid å få drikke, men hyggelig personale som var veldig serviceinnstilte. God atmosfære og veldig fine lokaler

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Jokkeguten
Elgstua, Markedsføring på FAVN Bar & Spiseri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2022

Hei, takk for besøket og for så fin anmeldelse, veldig hyggelig. Velkommen igjen. Hilsen fra oss på Favn

Anmeldt 19. august 2021

Tok en tur til Favn for middag. Etter sett noen andre anmeldelser var jeg først litt skeptisk. Det forsvant fort. Hyggelig betjening tok raskt imot bestillingen. De anbefalte en spesiell Vin med navn FITOU. Den var meget god. Mat fikk jeg en top Kamsskjell/Reker for forett. Hovedrett en herlig Okse Ytre filet. Måltidet ble avsluttet med Kaffe/Cognac. Her kommer jeg helt sikkert tilbake. Håper de har en litt større Meny neste gang.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 587vidarj

Hei, tusen takk for besøket og får så fin anmeldelse, det setter vi virkelige pris på. Vinen var enten Nobless eller Privilege, den får du kun i våre restauranter i Elverum. Elgstua AS importerer den fra Fitou i Sør-Frankrike. Hyggelig at du likte den. Velkommen igjen. Hilsen fra oss på Favn

Reisende som så på FAVN Bar & Spiseri, så også på