Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Anmeldt 13. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Solrunn Irene Nordlien, Marketing på Thon Partner Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Anmeldt 7. juli 2020

Praktisk beliggende hotel for å besøke Glomdalsmuseet og Skogbruksmuseet. God service og hyggelig betjening. Som vanlig på Scandic er det ikke teppegulv på rommene og det setter vi stor pris på. Hadde satt pris på om det ble servert middag i hotellets egen restaurant.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
Takk, Geir O

Hei, og takk for at du valgte å bo hos oss. Hotellets Restaurant Jaktlaget holdt stengt noen måneder pga covid-19, og vi beklager den ulempen det medførte. Heldigvis har tradisjonsrike Elgstua Kafé klart å holde åpent gjennom nesten hele denne krevende tiden. Vi håper vi får anledning til å ønske deg velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua.

Anmeldt 1. juli 2020

Flott hotell med moderne rom. Hyggelig betjening og en grei plass å overnatte på vei sør eller nordover. Spiste på Elgstua som er kjent for nydelig lokal mat, og de skuffet heller ikke.
Kan trygt anbefales

2  Takk, Paal_Kri

Hei Paal, takk for besøket og for at du tok deg tid til skrive så fint om oss. Takk for anbefaling videre. Velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua

Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Etter 9 år pp Scandic Central måtte vi prøve Elgstua grunnet corona-stengt. Scandic Elgstua har vennlige, smilende og serviceinnstilt personale. Hotellet er ryddig og rent. God frokost tross corona-tider. Kommer gjerne tilbake hit. Hadde vært fint om eier hadde fått samme servicenivå på personale i restauranten med samme navn. Der snudde vi 7 mann ved kassa og dro til Elverum sentrum for å spise.

Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, onkelreisendemac2

Hei, så utrolig hyggelig å lese at dere var så fornøyd med oss, og takk for at du tok deg tid til å skrive så fint. Hva som har hendt i Elgstua Kafé er vanskelig for oss å vite, men vi er selvsagt lei oss for at dere ikke opplevde god service der. Vi skal naturligvis yte 100 % god service til enhver tid. Vi håper dere kommer igjen og at vi kan få bevise at vi kan så mye bedre. Velkommen tilbake. Mvh alle oss i Elgstua AS

Anmeldt 22. juni 2020

• Reisetype: Reiste med familie