Lyst og trivelig. Behagelig betjening. Rommet var ikke klart da vi kom, men vi ble oppgradert til et rom som var ferdig. Fikk rom i nye avdelingen, lyst og fint. Veldig god frokost, og flinke ansatte i frokostsal.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Vis mindreHei Laila, tusen takk for så fin anmeldese og for at dere valgte å bo hos oss. Velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua
Dette er 3 gangen av 3 mulige besøk at både dette hotellet og andre Scandic hoteller plasserer oss i hcp. rom, uten at vi har bedt om det. Og det verste at de heller ikke ikke opplyser oss om det slik at vi kan bytte.
Flott at hotellet har hcp. rom, men vi foretrekker normale rom.
Hei Tor, takk for besøket. Våre HC-rom er også et helt vanlig dobbeltrom. De er bare litt større en øvrige dobbeltrom og uten teppe for at det skal være enkelt å navigere med rullestol. Badet er også romsligere. Det er tilfeldigheter som gjøre at du har fått dette rommet, og vi beklager det. Gi beskjed i resepsjonen neste gang. Vi er lei oss for at vi får kun to stjerner pga feil romtype og ønsker naturligvis at du er fornøyd neste gang du bor hos oss. Fortsatt god sommer og velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua
Praktisk beliggende hotel for å besøke Glomdalsmuseet og Skogbruksmuseet. God service og hyggelig betjening. Som vanlig på Scandic er det ikke teppegulv på rommene og det setter vi stor pris på. Hadde satt pris på om det ble servert middag i hotellets egen restaurant.
Hei, og takk for at du valgte å bo hos oss. Hotellets Restaurant Jaktlaget holdt stengt noen måneder pga covid-19, og vi beklager den ulempen det medførte. Heldigvis har tradisjonsrike Elgstua Kafé klart å holde åpent gjennom nesten hele denne krevende tiden. Vi håper vi får anledning til å ønske deg velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua.
Flott hotell med moderne rom. Hyggelig betjening og en grei plass å overnatte på vei sør eller nordover. Spiste på Elgstua som er kjent for nydelig lokal mat, og de skuffet heller ikke.
Kan trygt anbefales
Hei Paal, takk for besøket og for at du tok deg tid til skrive så fint om oss. Takk for anbefaling videre. Velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua