Bestilte ishavsrøye.
Tok laaaang tid før maten kom, og fikk 2 bittesmå halestykker (filet med skinn) som var ihjelstekt.
Min mor fikk et vanlig stykke og også et halestykke.
250,- pr pers for en veldig dårlig middag.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
Bestilte ishavsrøye.
Min mor fikk et vanlig stykke og også et halestykke.
250,- pr pers for en veldig dårlig middag.Mer
Huff, det var ikke bra! Det er ingen unnskyldning, men glipper på kjøkkenet kan skje, dessverre. Vi skulle ønske du hadde sagt i fra til servitør, så kunne vi tilbudt dere ny fisk. Vi skal gjøre vårt beste for at dette ikke skal skje igjen. Takk for besøket og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen en annen gang. Vi vil gjerne bevise at vi kan bedre. Mvh alle oss på Elgstua
Det er noe rundt og koselig omkring navnet på hotellet, Elgstua. du blir møtt av et vennlig personale. Du finner rommet ditt og oppdager at badet er skinnende rent og dusjen uten et hår av noe slag. Bar og resepsjon er ved siden av hverandre. Lett tilgjengelig etter en lang biltur kanskje. Og etter en god natts søvn kan du nyte en herlig frokost. Jo, elgstua tar godt vare på deg.
Hei Randi, det var en utrolig koselig anmeldelse. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så fint om oss. Og takk for at du valgte å bo hos oss. Velkommen tilbake. Hilsen fra alle oss på Elgstua
Hotellet var fantastisk, og betjeningen serviceinnstilt og hyggelige. Frokosten var flott og innholdsrikt. Hotellet lå litt ut av byen, så det var en deilig spasertur inn til sentrum før vi avsluttet kvelden med en flaske rødvin. Hotellet har sin egen rødvin, en fitou, som er fantastisk
Tusen takk Paul, det var en tilbakemelding. Så artig at dere smakte på vinen vi importerer fra Fitou i Sør-Frankrike, den er virkelig god. Velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua
Det burde av helsemessige årsaker ikke vært lov å leie ut rommene i den eldste delen av hotellet når det er over 20 plussgrader ute, for på rommet var det godt over 30 grader igjennom hele natten. Begge vinduene på rommet stod helt oppe, men luften trakk ikke inn på rommet!!! All støy fra folk som satt rett under våre vinduer på restauranten og trafikk kunne ikke stenges ute for å prøve få luft inn!!! Måtte bruke dyner som madrass på gulvet og lå der for å få litt trekk! Astmamedisiner måtte brukes gjennom natten og alt i alt ble det to timer med gjennomsvett søvn utpå morgenkvisten. Frokosten var helt grei og gjennomsnittlig. Overnattingen på Elgstua var begynnelse på en sårt tiltrengte ferie, og for en start!!!.......
Hei, det var leit å høre om din opplevelse av våre økonomirom. Det er varmt der når det er varmt ute, og det er det også opplyst om i bookingkanaler hvor disse rommene kan reserveres. Det står også at du kan låne vifte som vil hjelpe med å avkjøle luften. Du kan alltid snakke med vårt personale hvis noe ikke er tilfredstillende, vi er der for vår gjester og vil alltid forsøke å hjelpe etter beste evne. Kanskje kunne vi flyttet deg til et annet rom f eks. Vi håper mat og service var god og kanskje får vi gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Mvh alle oss på Elgstua