Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 174
eDreamsUSD 130
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 21. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Solrunn Irene Nordlien, Markedsføring på Thon Partner Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2021

Anmeldt 20. september 2020

Jeg og min mor var innom Elgstua for å kjøpe middag i uka som var. Begge bestilte seg kjøttkaker der, og når maten kom trodde jeg nesten det var barneporsjon jeg hadde fått. Det var i hvertfall ikke nok til å få en arbeidskar på nesten 40 år mett! Kjøttkakene var gode de, men tyttebærsyltetøyet som vi måtte betale 12KR for var så surt at tårene nesten rant! Dette var langt i fra den standarden jeg har vært vant til tidligere med gamle Elgstua. Så blir lenge til jeg skal innom der igjen..... skuffende opplevelse!

Takk, V1709WEfrankb

Hei, det er en stund siden ditt besøk, men vi vil allikevel svare på din anmeldelse. Takk for besøket, og hyggelig at du tydeligvis har besøkt oss flere ganger. Vi kan bare beklage at du denne gangen hadde en mindre bra opplevelse, men siden du vet at vi vanligvis leverer kvalitet, så håper vi at vi ser deg igjen. Velkommen er du i alle fall. Mvh alle oss på Elgstua

Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Bestilte ishavsrøye.
Tok laaaang tid før maten kom, og fikk 2 bittesmå halestykker (filet med skinn) som var ihjelstekt.
Min mor fikk et vanlig stykke og også et halestykke.
250,- pr pers for en veldig dårlig middag.

Takk, asjonfjellt
Solrunn Irene Nordlien, Marketing på Thon Partner Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Huff, det var ikke bra! Det er ingen unnskyldning, men glipper på kjøkkenet kan skje, dessverre. Vi skulle ønske du hadde sagt i fra til servitør, så kunne vi tilbudt dere ny fisk. Vi skal gjøre vårt beste for at dette ikke skal skje igjen. Takk for besøket og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen en annen gang. Vi vil gjerne bevise at vi kan bedre. Mvh alle oss på Elgstua

Anmeldt 7. september 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 2. september 2020

Det er noe rundt og koselig omkring navnet på hotellet, Elgstua. du blir møtt av et vennlig personale. Du finner rommet ditt og oppdager at badet er skinnende rent og dusjen uten et hår av noe slag. Bar og resepsjon er ved siden av hverandre. Lett tilgjengelig etter en lang biltur kanskje. Og etter en god natts søvn kan du nyte en herlig frokost. Jo, elgstua tar godt vare på deg.

Dato for oppholdet: august 2020
2  Takk, 882Randi882
Solrunn Irene Nordlien, Marketing på Thon Partner Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2020

Hei Randi, det var en utrolig koselig anmeldelse. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så fint om oss. Og takk for at du valgte å bo hos oss. Velkommen tilbake. Hilsen fra alle oss på Elgstua