Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 193
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.12.21
ScandicHotels.com
USD 121
Vis tilbud
Booking.com
USD 193
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.comUSD 193
FindHotelUSD 194
TravelocityUSD 193
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (475)
Filtrer anmeldelser
475 resultater
Vurdering fra reisende
222
179
47
19
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
222
179
47
19
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 475 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Solrunn Irene Nordlien, Markedsføring på Scandic Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. september 2020

Her var det ikke mye negativt å finne. Fantastisk bra service, både i resepsjonen og i frokostsalen om morgenen. Dette var et Scandic hotel hvor man følte seg verdsatt som gjest. Det er det ikke alle hotel man blir det på. trekker litt ned på at det ikke var varmt på bedet ved ankomst. Et hotel som anbefales å besøke dersom man er på Elverum

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, AsgeirBE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solrunn Irene Nordlien, Markedsføring på Scandic Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2021

Hei, pga korona-situasjonen og permitteringer hos oss, kommer dette svaret noe seint. Tusen takk for besøket og tusen takk for så fin anmeldelse, det setter vi veldig stor pris på. Ang varmen på badet så blir den skrudd ned til en fast temperatur ved avreise, dette for å spare miljøet. Vi ønsker dere velkommen tilbake. Mvh alle oss på Elgstua

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Solrunn Irene Nordlien, Markedsføring på Scandic Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 20. september 2020

Jeg og min mor var innom Elgstua for å kjøpe middag i uka som var. Begge bestilte seg kjøttkaker der, og når maten kom trodde jeg nesten det var barneporsjon jeg hadde fått. Det var i hvertfall ikke nok til å få en arbeidskar på nesten 40 år mett! Kjøttkakene var gode de, men tyttebærsyltetøyet som vi måtte betale 12KR for var så surt at tårene nesten rant! Dette var langt i fra den standarden jeg har vært vant til tidligere med gamle Elgstua. Så blir lenge til jeg skal innom der igjen..... skuffende opplevelse!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, V1709WEfrankb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solrunn Irene Nordlien, Markedsføring på Scandic Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2021

Hei, det er en stund siden ditt besøk, men vi vil allikevel svare på din anmeldelse. Takk for besøket, og hyggelig at du tydeligvis har besøkt oss flere ganger. Vi kan bare beklage at du denne gangen hadde en mindre bra opplevelse, men siden du vet at vi vanligvis leverer kvalitet, så håper vi at vi ser deg igjen. Velkommen er du i alle fall. Mvh alle oss på Elgstua

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Bestilte ishavsrøye.
Tok laaaang tid før maten kom, og fikk 2 bittesmå halestykker (filet med skinn) som var ihjelstekt.
Min mor fikk et vanlig stykke og også et halestykke.
250,- pr pers for en veldig dårlig middag.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, asjonfjellt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Solrunn Irene Nordlien, Marketing på Scandic Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Huff, det var ikke bra! Det er ingen unnskyldning, men glipper på kjøkkenet kan skje, dessverre. Vi skulle ønske du hadde sagt i fra til servitør, så kunne vi tilbudt dere ny fisk. Vi skal gjøre vårt beste for at dette ikke skal skje igjen. Takk for besøket og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen en annen gang. Vi vil gjerne bevise at vi kan bedre. Mvh alle oss på Elgstua

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser