Chi Tao Thomas N
Anmeldelse av Thon Partner Elgstua
5,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Gratis parkering foran og bak hotellet
1.3 km fra Thon Partner Elgstua
    Standard Room
    59.8 km fra Thon Partner Elgstua
    Se flere hoteller i Elverum
    Anmeldt 4. april 2023

Veldig bra ! Moderne, rent og pent. Bra service. Frokosten i dag var veldig bra med flere varme retter. Enkel og gratis parkering Superior rom er bra. Gode senger. Det blir garantert her jeg bor beste gang jeg jobber i nærheten. Kan trygt anbefales !

Romtips: Velg Superior rom
    Dato for oppholdet: april 2023
    Takk, Trond S
    Anmeldt 27. mars 2023 via mobile enheter

Moderne og hyggelig hotell, fint for en overnatting underveis. Grei parkering rett utenfor. Helt OK rom, som var vendt mot veien men allikevel stille.

Eneste noterte minus er at frokosten var i overkant spartansk, uten et eneste varmt alternativ.

Dato for oppholdet: mars 2023
    Takk, GrandTour51816541762
    Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Rent og pent rom og nydelig dekor og renhold , senga var utrulig god og meget bra luft på rommet . Betjeningen var hyggelig og tok godt i mot meg og ordnet etter mitt behov siden jeg ankom på natten :)

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, halvorr2016
    Solrunn Irene Nordlien, Marketing på Thon Partner Elgstua, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. desember 2022

Hei,
    tusen takk for besøket for så hyggelig anmeldelse, det setter vi stor pris på.
    Velkommen tilbake.

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Overnattet som en stopp på en lengre biltur. Hotellet ser bra ut utenfra og samme standard innendørs. Virket nytt, ryddig og rent. Dette gjenspeiler også på hotellrommene.
    Store og fine fellesareal, samt eget lekerom til barn. Frokosten var veldig bra.
    Ansatte i resepsjon og frokost var hyggelig og serviceinnstilt.
    Stor og gratis parkering utenfor er også ett pluss.
    Kunne gjerne bodd flere netter her.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, Lid79

Hei,
    tusen takk for besøket for så hyggelig anmeldelse, det setter vi stor pris på.
    Vi ønsker velkommen tilbake.

Anmeldt 16. juli 2022

Generelt lite betjening både i resepsjonen og frokostrommet. Ble til tider fullt, og det tok tid før ledige bord ble ryddet.
    God seng greit rom kjekt med håndkletørrer. Savnet litt utvalg i kaffesorter.

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, 83birgitteh

Hei,
    tusen takk for besøket, vi setter pris på at du valgte å bo hos oss. Men vi er lei oss for at du ikke synes vi leverte god nok kvalitet på servicen. Beklager det.
    Vi ønsker velkommen tilbake.