“Absolutt verdt ett besøk!”

Sharma's Indiske Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 43 Restauranter i Elverum
Anmeldt 8. desember 2023 via mobile enheter

Denne lå høyt her inne på Tripadvisor når jeg søkte etter plasser å spise. Dessverre lite bilder men generelt gode tilbakemeldinger. Derfor valgte vi å prøve.

Her bør du avlegge ett besøk hvis du skal spise i Elverum. God mat med mange spennende smaker, hyggelig betjening og ok priser.

Det som overrasket oss mest var Naan med kokos som var veldig god!

Skal tilbake hit igjen senere.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Tom U

Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Rask og god service og nydelig mat. Her får du virkelig valuta for pengene! Vi har fått en ny favoritt stopp for mat i Elverum!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, acaun
Anmeldt 20. september 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening, veldig god Tika Masala og nanbrød med hvitløk som også var veldig godt. Et glass med Indisk rød vin som passer godt til mat.

Dato for besøk: september 2023
Takk, H745KUjans
Anmeldt 1. september 2023

Besøkte Sharma Elverum etter noen venner fortalte meg om plassen.
Helt topp Indian mat med Samos og Nan Brød som forrett. En av de beste Lam Korma som hovedrett. God Spansk vin til. og Herlig Cognac med kaffe til slutt
Service veldig bra fra den mannlige kelneren. Kommer helt sikkert tilbake til Sharma.

Dato for besøk: september 2023
Takk, 587vidarj
Anmeldt 27. august 2023

Uformelt sted med god indisk mat og god service. Lokalene er noe stusslige, men atmosfæren var god. God verdi for pengene.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Anne F

Reisende som så på Sharma's Indiske Restaurant, så også på

Elverum, Elverum kommune

Har du vært i Sharma's Indiske Restaurant? Del dine erfaringer!