Var her å spiste to ganger på ei uke, første dagen ble det en mjøsburger med norwegia ost, burgeren var smakløs, lunken og tørr, og med et så tjukt lag med norwegia at den smakte kun det, einaste positive med den middagen var pommes frites’n denner var det ingenting å utsette på. De fikk en sjangse til noen dagar senere når lysten på ein kjøttkakemiddag meldte seg, men heller ikke her var resultatet så mye bedre, var tamt og smakløst, og den brune sausen var mer ein lysbrun grøt som som hadde et skrikende behov for litt god kjøttkraft og krydder. Prisen vil jeg også si var forholdsvis stiv, spesielt mineralvann til 49,- for en halv liter cola, 32,- for en kopp kaffe dom burde vær billigere ved kjøp av middag, men mest irriterende av alt var de 15,- for å få eit lite beger tyttebær inntil kjøttkakene. Skjerpings elgstua kafe, til de prisene for middagen så forventer jeg bedre kvalitet, neste gang jeg skal ha middag i Elverum tar eg heller turen over parkeringsplassen og kjøper en burger på jafs.