Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelsene. De laveste prisene. Det perfekte stedet å bestille hoteller.

“Jakt og fiskedager ” 5 av 5 bobler
Anmeldelse av Norsk Skogmuseum

Norsk Skogmuseum
Vurdert som nr. 1 av 12 ting å gjøre i Elverum
Fortreffelighetsbevis
Flere attraksjonsdetaljer
Attraksjonsdetaljer
Eierbeskrivelse: Norsk Skogmuseum er et museum med nasjonalt ansvar for utmarksnæringene jakt, fangst, fiske, skog, skogbruk og skogindustri. Vi blir årlig besøkt av over 110 000 personer og er ett av de største museumene i Norge. Klevfos Industrimuseum på Ådalsbruk og Sørlistøa Fløtermuseum i Osen er en del av Stiftelsen Norsk Skogmuseum.
Lunner, Norge
Nivå Bidragsyter
25 anmeldelser
10 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 3 nyttige stemmer
“Jakt og fiskedager ”
5 av 5 bobler Anmeldt 22 august 2016 via mobile enheter

Her er det mye å se på for den som liker historie. Den dagen jeg var der var det jakt og fiskedager. Fikk se forskjellige typer av håndtverk. Samt at det også er museum der

Besøkte august 2016
Nyttig?
Takk, Dag Erik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

49 anmeldelser fra vårt fellesskap

Besøkendes rangering
    31
    16
    2
    0
    0
Dato | Rangering
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Tønsberg, Norge
Nivå Bidragsyter
15 anmeldelser
6 attraksjonsanmeldelser
“Anbefaler god tid.”
5 av 5 bobler Anmeldt 29 juli 2016

Her skjer det mye, her trenger man god tid. Masse og se på og gjøre både ute og inne. Innponerende. Fint sted for klasser og forskjellige grupper å prøve ut og se hvordan ting har blitt gjort opp igjennom tidene. Full størelser av forskjellige dyr og info om disse.

Besøkte juli 2016
Nyttig?
Takk, 89jeanettm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nivå Bidragsyter
12 anmeldelser
5 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
“Givande, informasjonsrikt og arti”
5 av 5 bobler Anmeldt 19 juli 2016 via mobile enheter

Meget givande historie mesigt når det gjelder skogsbruk, både i elv og skog. Motorsager i alla typer og storlekar. Massa annet verktøy og metoder som ger en god innsikt. Meget spennende! I tillegg så er det mye utstoppede dyr. Jakt og fiske! Veldigt spennende! Absolut noe for hela familjen!

Besøkte august 2015
Nyttig?
1 Takk, Thomas K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nivå Bidragsyter
7 anmeldelser
3 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
“Koselig sted for barnefamilier”
5 av 5 bobler Anmeldt 15 mars 2016 via mobile enheter

Skog museet er et sted som passer for alle. Alltid noe spennende og se, ute eller inne. Trivelig ansatte

Besøkte mars 2016
Nyttig?
Takk, Øystein S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oppland
Nivå Bidragsyter
69 anmeldelser
12 attraksjonsanmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 20 nyttige stemmer
“Perfekt for familien”
5 av 5 bobler Anmeldt 2 mars 2016 via mobile enheter

Nyttig og lærerikt for hele familien om økosystemet og den viktige historien om skogbruket i Norge. Lærerikt for stor og for liten!

Besøkte mars 2016
Nyttig?
Takk, Nobelty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Norsk Skogmuseum, så også på

 
Elverum, Elverum kommune
 

Har du vært i Norsk Skogmuseum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din