Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt 👍👍👍”
Anmeldelse av Milano Restaurant

Milano Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 26 Restauranter i Elverum
Kjøkken: Tyrkisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2020

Beste spise stedet med rik meny som smaker veldig god. Har spist der flere ganger med familien og har aldri ble skuffet. Og ikke minst veldig hyggelig personal. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Robin_bjor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 105 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020

Personalet virker stresset, og fløy rundt! Ble ikke ønsket velkommen, eller takk for besøket! Menyer måtte vi hente selv. Ingen som spurte om vi likte maten underveis. Spurte om vi kunne få eske til matrestene (for å ta med hjem), den ble kastet på bordet uten noe "vær så god".

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lindaeileenn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Har vært her nå gang nr 4 , og 2 av 4 ganger har maten vært rett å slett for dårlig.
Biffen var tynne slintrer, overhode ikke mør, tilbehøret tamt og masse saus helt over alt .
To av oss spiste biff og begge var like dårlige, at de kaller det indrefilet? Tror jeg ingenting på.
Var fint vær så vi ville sitte ute , men dems uteområde er jo et avlukke med lov å røyke. Det betyr at du må igjennom "røykerommet" for å komme inn i selve restauranten.
Det resulterte i at vi satt inne i et mørkt glohett lokale .
Servicen var ok, var nesten ingen der inne så mener de burde vært mer på og spurt om påfyll av drikke ol.

Ble en stusselig bursdagsmiddag og nå kommer jeg ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, cicilieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2019

Meget hyggelig betjening. Store pizzaer. Her får en verdi for pengene. Flotte sitteplasser både inn og ute. Tilbud om kaffe "på kjøpet". Jeg kommer igjen.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KetilHveding
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Beliggende i Elverum sentrum. De tok bestilling ved bordet. Fikk automatisk vann til vinen, veldig bra. God mat. Upåklagelig service, konseptet tatt i betraktning.

Dato for besøk: august 2019
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Milano Restaurant, så også på

Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 
Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 

Har du vært i Milano Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din