“Fantastisk god mat og service”
Anmeldelse av Steinbua Elverum

Steinbua Elverum
Vurdert som nr. 21 av 43 Restauranter i Elverum
Kjøkken: Spansk
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Vi var 10 stk som hadde bestilt bord for middag.
Kjempe hyggelig betjening og ikke minst rask pluss oppmerksom. Alle fikk maten likt selv om det var bestilt mye forskjellig. Nydelig mat. Vi hadde alle et supert måltid.
Steinbua anbefales.

Takk, Marianne M

Anmeldt 27. juni 2022

Besøket startet med en varm Pepsi Max uten kullsyre, da jeg gikk og sa i fra til servitøren så fikk jeg høre at «ja, brusmaskinen er ødelagt så det er ikke kullsyre i noen av brusene». Det sier noe om holdningen til de ansatte da de prøvde å ta betalt for varm brus uten kullsyre.

Vi bestilte burger med chevré. Alt for mye ost som tilsynelatende var lagt på for å døyve smaken av gammelt kjøttet. Kjøttet smakte harskt og var rått i midten, men hadde dog en grå/brun farge og ikke rødt.

Vi følte oss uvel etter maten og skal aldri tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, 454gunnhilds
Anmeldt 24. april 2022 via mobile enheter

Veldig god mat selv om den ble servert på rekordtid. Drikkevarene ble også servert raskt og personalet var hyggelige og oppmerksomme. Ok priser.

Dato for besøk: april 2022
Takk, v_amundg
Anmeldt 16. mars 2022

Besøkte Steinbua Restaurant Tirsdag 15. Mars. Veldig stille kveld kun 5 gjester.
Forretter hadde de kun halvparten av det som stod på menyen. Valgte til slutt
Gambas i hvitløkssmør. Ikke det beste jeg har spist. Hovedrett en Reinsdyrfilet med tilbehør. Den var ok men ikke noe mer.
Service lite aktiv kelner- han satt mest i baren.
Prisene er blitt forferdelig mye dyrere og kvaliteten dårligere en sist jeg var der.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Vidar J
Anmeldt 27. februar 2022

Pizzaen er en trist lefse, biffene er overpriset og det eneste som er spiselig med biffsnadderen er salaten.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, 310rolfb

Reisende som så på Steinbua Elverum, så også på

Elverum, Elverum kommune

Har du vært i Steinbua Elverum? Del dine erfaringer!