Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat og noe godt i glasset!”
Anmeldelse av Matglede - STENGT

Matglede
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: God mat og drikke i en gledelig atmosfære.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: God mat og drikke i en gledelig atmosfære.
Anmeldt 20. november 2018

Matglede serverer god mat og noe godt i glasset. Restauranten er intim og med en trivelig atmosfære. Har også bestilt nydelig tapas hjem i forbindelse med selskap. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Service
    • Mat
Takk, linnish
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 96 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2018

Først og fremst vil jeg bare si at lokalet er meget fint,og koselig betjening.
Vi har had en alldeles herlig matopplevelse og kan med trygg anbefale dette stedet.
God mat, bra service og rask betjening!

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjetil A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Himmelsk kylling salat , flott atmosfære, meget service innstilte medarbeidere med godt humør. Anbefales

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, Kjirsti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2018 via mobile enheter

Trivelig lokale, god atmosfære, hyggelig betjening og ikke minst helt nydelig mat. Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Birgit Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2018 via mobile enheter

Veldig koselig resturant med en rikholdig meny.,flott interiør.Store porsjoner og veldig god mat,servisen var helt utrolig!! Jeg kommer garantert tilbake!!

Dato for besøk: april 2018
Takk, hermelinus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Matglede, så også på

Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 
Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din