Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt nydelig mat!”
Anmeldelse av Manis Kebab & Pizza

Manis Kebab & Pizza
Vurdert som nr. 10 av 27 Restauranter i Elverum
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. august 2020

Her burde alle kjøpe King Kong kebab, helt utsøkt, denne passer både i selskap med venner, familie og fruen!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 825kennethn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 11 anmeldelser

Anmeldt 26. februar 2020

Byens beste kebab!! Hyggelige ansatte, fine priser og masse god mat. Rask levering. Det kan anbefales

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 587christinaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020

Her får du kjøpt det meste av fast food. Kebab er det jeg har kjøpt mest her, det er en helt grei farse kebab, Et lite minus er at størrelsen på kebaben er ganske liten.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Kennelele
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2019

God Kebab! Store porsjoner! Har spist kebab flere steder, men den beste har jeg spist her. Kan anbefales!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, TerjeV39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig betjening, god pris og veldig rask servering, anbefales!

Jeg bestilte xl kebab.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, PPP303
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Manis Kebab & Pizza, så også på

Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 
Elverum, Elverum kommune
Elverum, Elverum kommune
 

Har du vært i Manis Kebab & Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din