“TJA”
Anmeldelse av China Restaurant

China Restaurant
Vurdert som nr. 13 av 36 Restauranter i Trysil
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Der beste med stedet er lokalene- der er de langt over gjennomsnittet for kinarestaurantene jeg har vært innom. Innendørs er lokalene moderne, rene og ordentlige, og terrassen har gode møbler og god plass. Når det kommer til maten er jeg mer i tvil. Lite utvalg i det man gjerne forbinder med kinarestauranter, og det vi fikk servert var litt smakløst, selv om råvarene var ok. Er vant til at kinesisk mat har mye mer smak - måtte faktisk ha på pepper for å få mer smak. Vårrullen vi fikk kom uten sweet chilli-saus. Ingen opplevelse som frister til gjentakelse. Det blir under tvil tre prikker som score.

Takk, Pitten190479

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Detta var en utsøkt kulinarisk opplevelse, ser det er en del dårlige anmeldelser men kan ikke forstå hvorfor

Dato for besøk: juni 2020
Takk, catos708
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Maten var smakløs og kjøttet var som å spise gummi. Suppa til forrett var som å spise oppvaskvann, personalet var veldig fraværende. Unner ingen denne opplevelsen.

Takk, christinamaehlum
Anmeldt 2. august 2020

God kina mat, har vært der mangen gangen ganger. Trysil er fint sted å besøke. Det er hyggelig å komme til en fin restaurant.

Takk, celina110
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Spiste middag med tre andre, de var halvveis ferdig med maten innen jeg ble servert min 10 minutter senere. Fikk ingen beklagelse eller forklaring på hvorfor.

All mat serveres med hvit overkokt ris (inkludert vårruller som står listet som forrett), hverken kylling cashew eller biff med brokkoli smakte noe som helst og kjøttet hadde en rar gele konsistens. Det som sto listet som "crispy duck" var bare innbakt and som for øvrig ikke var spesielt crispy.

Prisen hadde vært i høyeste laget selv hvis maten hadde vært god. Hvis du liker kinamat har du desverre ingen ting på denne restauranten å gjøre.

2  Takk, Linemoseby

Reisende som så på China Restaurant, så også på

Har du vært i China Restaurant? Del dine erfaringer!