Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig”
Anmeldelse av China Restaurant

China Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 39 Restauranter i Trysil
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2020

Dårlig mat . Dyrt. Smakløst, Har aldri spist så dårlig kinamat. Restauranten er koselig. Hadde dessverre Take Away

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 974raynerv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 71 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Der beste med stedet er lokalene- der er de langt over gjennomsnittet for kinarestaurantene jeg har vært innom. Innendørs er lokalene moderne, rene og ordentlige, og terrassen har gode møbler og god plass. Når det kommer til maten er jeg mer i tvil. Lite utvalg i det man gjerne forbinder med kinarestauranter, og det vi fikk servert var litt smakløst, selv om råvarene var ok. Er vant til at kinesisk mat har mye mer smak - måtte faktisk ha på pepper for å få mer smak. Vårrullen vi fikk kom uten sweet chilli-saus. Ingen opplevelse som frister til gjentakelse. Det blir under tvil tre prikker som score.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Pitten190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Detta var en utsøkt kulinarisk opplevelse, ser det er en del dårlige anmeldelser men kan ikke forstå hvorfor

Dato for besøk: juni 2020
Takk, catos708
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Maten var smakløs og kjøttet var som å spise gummi. Suppa til forrett var som å spise oppvaskvann, personalet var veldig fraværende. Unner ingen denne opplevelsen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, christinamaehlum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

God kina mat, har vært der mangen gangen ganger. Trysil er fint sted å besøke. Det er hyggelig å komme til en fin restaurant.

Dato for besøk: august 2020
Takk, celina110
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China Restaurant, så også på

 

Har du vært i China Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din