Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En perle langs Trysilelva”
Anmeldelse av Glunot

Glunot
Vurdert som nr. 2 av 37 Restauranter i Trysil
Prisklasse: USD 2 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Dette var en meget positiv overraskelse. Kanskje den beste pizzaen jeg har spist. 12 sitteplasser. Her driver de nok mest med take away.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 592magnusn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 39 anmeldelser

Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat og service. Herlig for oss med cøliaki å være trygg på maten vi blir servert. Kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Merete985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Vi var et følge på fem personer hvor bare jeg må ha glutenfritt, men det endte med at vi alle spiste pizza etter smaksprøveKjempegod pizza og veldig god serviceMasse godt å kjøpe med seg hjem

Dato for besøk: juni 2020
Takk, hegehaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Fikk tips om dette glutenfrie stedet før jeg skulle på besøk til Trysil, så jeg var fast bestemt på dra på lunch her. Min venninne og jeg bestilte pizza, og det var deilig å få så ekte italiensk pizza som det overhode er mulig ved bruk av glutenfritt mel... også helt uten hvetestivelse.
Stedet selger i tillegg masse andre glutenfrie produkter, så jeg anbefaler virkelig et besøk her.
Den italienske kokken kan også bestilles til hjemmebesøk for full middag. Da vi var der, forberedte han en middag for 10 personer i ei av hyttene oppi Fageråsen. Lammeskanker, antipasti, tiramisu... Alt glutenfritt
Vi fikk også smake på tiramisuen før vi gikk... Deilig

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Oddveig60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2019

Godt utvalg av egenproduserte varer og mye spennende glutenfri pasta jeg ikke har sett andre steder.

Pizzaen var veldig god, trivelig personalet.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Hans A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Glunot, så også på

 

Har du vært i Glunot? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.