Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 712
Expedia.comUSD 712
PricelineUSD 693
TravelocityUSD 712
AlgotelsUSD 805
eDreamsUSD 693
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 036)
Filtrer anmeldelser
1 036 resultater
Vurdering fra reisende
444
369
141
61
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
444
369
141
61
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
136141 av 1 036 anmeldelser
Anmeldt 22. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Flott hotell.
Godt tatt i mot av hyggelig betjening. Stort rom, stort bad med gode badeprodukter. Nydelig seng. Flott utsikt utover Trysil.
Koselig lobby. Bra kursavdeling med god servering til.
Kjempegod frokost!
Et sted å ønske seg tilbake til!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, bj_rgirenew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018

Flott hotell. Lobbyen er veldig fin. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Rommene er veldig flotte. Store senger. Badet er stort. gratis parkering. Frokost er god. Står og lager speilegg eller omelett mens du venter.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, carolricoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2018

Fine rom og god mat i restauranten. Bassengområdet er mest for barn. God valuta for pengene. Flott beliggenhet og stort sett hyggelig ogvprofesjonelt personale. Her kan man kose seg, og rommene er store og flotte.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
1  Takk, torgeir688
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018

Familie med to tenåringsbarn i familierom/leilighet der alt var ferdig oppredd og klart for oss ved innsjekk. Vi kom litt tidlig, så ventetiden var akseptabel i en hyggelig lobbybar. Godt utstyrt rom med god plass. Høy standard på møbler, inventar, lys og baderom. Flott frokostbuffet, praktisk med rimelig matpakkeløsning, fint med flere restauranter - vi spiste dermed alle våre måltider i regi av hotellet. Hyggelig bar ved bowlingbanen, bra med sports-tv som tilbud, en del støy (som man måtte være forberedt på). God opplevelse med svømmebasseng og service i den forbindelse. Blid og service-innstilt betjening i alle ledd! Flott med gratis parkering i hotellets kjeller. Fremragende wi-fi! Omgivelser: flott turterreng også på høsten, enten rett utenfor hotellet eller korte kjøreturer unna. Mye sykkel, og det er flott, men var ikke relevant for oss denne gang.

Romtips: Flere leilighetsalternativer for familier som ønsker å bo sammen.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, jonbran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser