Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Ann-Charlott M
Jessheim, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Algotels
  • eDreams
  • ZenHotels.com
4.8 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
1.2 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.3 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
From cabin
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.7 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
common room/ Peisestua
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
8.1 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • eDreams
  • Priceline
  • ZenHotels.com
1.0 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Trysil Høyfjellssenter
  • Priceline
  • Agoda.com
1.9 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Twin room
  • eDreams
  • Priceline
  • Agoda.com
16.6 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Nydelig liten idyll, noe bortgjemt i den «innerste dalen» i Trysil. Nærmere bestemt det gamle skolehuset i Skåret, Ljørdalen. Fantastisk personell, nydelig mat og nydelige rom for overnatting ❤️.  To netter for oss sommeren 2020 ga mersmak. Vi kommer tilbake 😊.  #trysil #villafregn #skåret #skaaret #ljørdalen #ljordalen #restaurant #hotel #hotell #overnatting
  • Agoda.com
26.1 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Restaurant
Spa
  • Priceline
  • Agoda.com
1.3 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Trysil
Anmeldelser (1 124)
Filtrer anmeldelser
1 124 resultater
Vurdering fra reisende
480
392
154
70
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
480
392
154
70
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
152157 av 1 124 anmeldelser
Anmeldt 22. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Flott hotell.
Godt tatt i mot av hyggelig betjening. Stort rom, stort bad med gode badeprodukter. Nydelig seng. Flott utsikt utover Trysil.
Koselig lobby. Bra kursavdeling med god servering til.
Kjempegod frokost!
Et sted å ønske seg tilbake til!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, bj_rgirenew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018

Flott hotell. Lobbyen er veldig fin. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Rommene er veldig flotte. Store senger. Badet er stort. gratis parkering. Frokost er god. Står og lager speilegg eller omelett mens du venter.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, carolricoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2018

Fine rom og god mat i restauranten. Bassengområdet er mest for barn. God valuta for pengene. Flott beliggenhet og stort sett hyggelig ogvprofesjonelt personale. Her kan man kose seg, og rommene er store og flotte.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
1  Takk, torgeir688
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018

Familie med to tenåringsbarn i familierom/leilighet der alt var ferdig oppredd og klart for oss ved innsjekk. Vi kom litt tidlig, så ventetiden var akseptabel i en hyggelig lobbybar. Godt utstyrt rom med god plass. Høy standard på møbler, inventar, lys og baderom. Flott frokostbuffet, praktisk med rimelig matpakkeløsning, fint med flere restauranter - vi spiste dermed alle våre måltider i regi av hotellet. Hyggelig bar ved bowlingbanen, bra med sports-tv som tilbud, en del støy (som man måtte være forberedt på). God opplevelse med svømmebasseng og service i den forbindelse. Blid og service-innstilt betjening i alle ledd! Flott med gratis parkering i hotellets kjeller. Fremragende wi-fi! Omgivelser: flott turterreng også på høsten, enten rett utenfor hotellet eller korte kjøreturer unna. Mye sykkel, og det er flott, men var ikke relevant for oss denne gang.

Romtips: Flere leilighetsalternativer for familier som ønsker å bo sammen.
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, jonbran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser