Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.07.21
Hotels.com
Booking.com
USD 158
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.08.21
Trip.comUSD 151
TravelocityUSD 158
CheapTicketsUSD 158
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (938)
Filtrer anmeldelser
938 resultater
Vurdering fra reisende
402
342
117
60
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
402
342
117
60
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7984 av 938 anmeldelser
Anmeldt 2. januar 2019

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet byr på mange tjenester og har nærhet til alt.
Ski inn ut. Basseng tilpasset barnefamilier.
Bra utvalg i spisesteder.

Service
Mangler det lille smilet. Ser at personalet sliter med å trives. Dette er treffende fra resepsjon, romtjenester og frokostområdet.
Spesielt når jeg skriver denne anmeldelsen står medarbeidere rett bak meg og snakker om personlige problemer og det ser ut som de gjemmer seg fra leder! 20 minutter !

Opplevelse
Søker man nordisk merkevare så mangler dette hotellet det. Innslaget av utenlandsk arbeidskraft med dårlig språk ødelegger mye.

Rommet

Rommet ble bestilt 6mnd i forveien. Fikk rom uten utsikt. Parkering ble gitt men tilgang til parkering fungerte ikke.

Organisering til fra skirom er ett Logistik rot ut av en annen værden.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 788knutb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BirgitTrysil, Front Office Manager på Radisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018

Kjære 788knutb,
Takk for at du tok deg tid å skrive til oss!

Jeg beklager at hotellet ikke sto opp til dine forventinger.
Vi skal se over skilting mot skirommet og se om det er noe vi kan gjøre for å forbedre og tydeliggjøre hvordan komme seg dit samt reparere garasjeporten som dessverre ser ut til å ikke har spille på lag med oss.

Ønsker deg og dine en fortsatt god jul og ett godt nytt år.

Jeg håper du fikk noen gode dager i Trysil på ski og med aktive dager!


Mvh
Birgit
Front Office Manager
Radisson Blu Resort Trysil

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Store fine og moderne rom som har alt man trenger for et hyggelig opphold på fjellet. Rett ut i bakken. Kult badeanlegg for kidsa. Selvfølgelig en afterski med rølp og fjas. God mat og trivelig service. Restauranter og butikker i umiddelbar nærhet. Så trives man ikke her, bør man heller vurdere danskebåten neste gang.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser