Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Booking.com
ZenHotels.com
kr 1 587
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
K.L
3,0 av 5 boblerAnmeldt 10. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Algotels
  • Vio.com
  • eDreams
4.9 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.3 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
1.2 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
From cabin
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
2.7 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
common room/ Peisestua
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Priceline
  • Lol.travel
8.1 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Twin room
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Lol.travel
16.6 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Trysil Høyfjellssenter
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
1.9 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Lol.travel
1.0 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Nydelig liten idyll, noe bortgjemt i den «innerste dalen» i Trysil. Nærmere bestemt det gamle skolehuset i Skåret, Ljørdalen. Fantastisk personell, nydelig mat og nydelige rom for overnatting ❤️.  To netter for oss sommeren 2020 ga mersmak. Vi kommer tilbake 😊.  #trysil #villafregn #skåret #skaaret #ljørdalen #ljordalen #restaurant #hotel #hotell #overnatting
Booking.com
  • Agoda.com
26.1 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Restaurant
Spa
Lol.travel
    17.6 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Trysil
    Anmeldelser (1 123)
    Filtrer anmeldelser
    1 123 resultater
    Vurdering fra reisende
    480
    392
    154
    69
    28
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    480
    392
    154
    69
    28
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    111116 av 1 123 anmeldelser
    Anmeldt 29. juni 2020

    Det er et hotell jeg vil benytte ved senere jobbreiser, og eventuelt ved private overnattinger når vi besøker Trysil og omengn.
    Nå bodde jeg der kun en natt og første inntrykket er jeg veldig fornøyd med, det er helt klart at det er et minus at vi ikke får buffe til frokost.

    Dato for oppholdet: juni 2020
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, janjacobsen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 28. juni 2020

    ingen A/C. Kald vann på dusj. Dårlig frokost. Vi måtte ofte spørre om ting som stengetid på hotellets barer og generelle spørsmål fordi det var ingen info. For denne prisen bør det være Air Condition på rommet!

    Dato for oppholdet: juni 2020
    • Reisetype: Reiste med venner
      • Verdi
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, ArasAs5345
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    jonasg730, Manager på Radisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020
    Google-oversetting

    Hej ArasAs5345,

    Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss. Jag ber om ursäkt för att vi inte lyckades leva upp till dina förväntningar gällande information och frukost.
    Vi jobbar ständigt med förbättringar och vi kommer gå igenom dina kommentarer för att se vad vi kan göra bättre i framtiden.
    Jag hoppas att vi får tillfälle att välkomna dig tillbaka till Trysil igen.

    Med vänliga hälsningar,
    Jonas

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 13. mars 2020

    Det viktigste for oss var frokost og spa avdelingen. Begge var skuffende til å være 4stjerners hotell. Økologisk mat og «det lille ekstra» hadde de ikke. Hadde nok sett for meg litt hjemmelaget på frokostbuffeten. I tillegg var ansatt massør på Spa avdelingen syk, og vårt opphold som var tiltenkt spa/massasje hver dag ble ikke som planlagt.
    Soverommene var litt for varm også, så vi sov ikke så godt.
    Ellers har hotellet flere flotte plasser for å spise middag/lunsj. Bowlingen var fin å bruke til kveldsaktiviteter. Selve rommet var pent og rent.
    For de som ikke er ute etter våre kriterier blir nok fornøyd.

    Dato for oppholdet: mars 2020
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    2  Takk, 210stinak
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 8. mars 2020

    Jeg hadde rom 6105 for meg selv.
    Ypperlig størrelse, fantastisk service også en utrolig fantastisk frokost.
    Dette ligger svært sentralt til.
    Avstand til skiheisen er ca 70 meter fra inngangsdøra.
    Slik som standarden på hotellen i Norge er.
    Så mangler det absolutt ingenting her.

    Dato for oppholdet: mars 2020
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Ken-Erik Ø
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 10. februar 2020

    Synes mitt opphold var kjempefint og koselig . Kommer garantert tilbake
    Frokosten var kjempegod bare at gjestene var litt frekke i form av kø og mot mei . Men totalt sett var jeg veldig fornøyd med turen

    Dato for oppholdet: februar 2020
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, jkgkg2020
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser