Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 163
Hotels.comUSD 163
eDreamsUSD 163
CheapTicketsUSD 163
PricelineUSD 163
TravelocityUSD 163
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (956)
Filtrer anmeldelser
956 resultater
Vurdering fra reisende
406
353
118
61
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
406
353
118
61
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6065 av 956 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Bodde ikke på hotellet, men var innom baren for å ta en øl. Synes det var hårreisende at det kostet 220 kr for 2 små øl(og i tillegg forventet de driks). Til den prisen, så burde det vært halvlitere. I tillegg var det en sur norsk bartender der som pratet engelsk til oss, selv om hun forstod at vi var norske. Dyrt og overpriset. Sikkert et fint hotell, men styr unna baren der.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kicks999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Det er et hotell jeg vil benytte ved senere jobbreiser, og eventuelt ved private overnattinger når vi besøker Trysil og omengn.
Nå bodde jeg der kun en natt og første inntrykket er jeg veldig fornøyd med, det er helt klart at det er et minus at vi ikke får buffe til frokost.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, janjacobsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

ingen A/C. Kald vann på dusj. Dårlig frokost. Vi måtte ofte spørre om ting som stengetid på hotellets barer og generelle spørsmål fordi det var ingen info. For denne prisen bør det være Air Condition på rommet!

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, ArasAs5345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
jonasg730, Manager på Radisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020
Google-oversetting

Hej ArasAs5345,

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss. Jag ber om ursäkt för att vi inte lyckades leva upp till dina förväntningar gällande information och frukost.
Vi jobbar ständigt med förbättringar och vi kommer gå igenom dina kommentarer för att se vad vi kan göra bättre i framtiden.
Jag hoppas att vi får tillfälle att välkomna dig tillbaka till Trysil igen.

Med vänliga hälsningar,
Jonas

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2020

Det viktigste for oss var frokost og spa avdelingen. Begge var skuffende til å være 4stjerners hotell. Økologisk mat og «det lille ekstra» hadde de ikke. Hadde nok sett for meg litt hjemmelaget på frokostbuffeten. I tillegg var ansatt massør på Spa avdelingen syk, og vårt opphold som var tiltenkt spa/massasje hver dag ble ikke som planlagt.
Soverommene var litt for varm også, så vi sov ikke så godt.
Ellers har hotellet flere flotte plasser for å spise middag/lunsj. Bowlingen var fin å bruke til kveldsaktiviteter. Selve rommet var pent og rent.
For de som ikke er ute etter våre kriterier blir nok fornøyd.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, 210stinak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Jeg hadde rom 6105 for meg selv.
Ypperlig størrelse, fantastisk service også en utrolig fantastisk frokost.
Dette ligger svært sentralt til.
Avstand til skiheisen er ca 70 meter fra inngangsdøra.
Slik som standarden på hotellen i Norge er.
Så mangler det absolutt ingenting her.

Dato for oppholdet: mars 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ken-Erik Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser