Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 2 061
Frokost inkludert
Radissonhotels.com
kr 2 061
Frokost inkludert
Expedia.com
kr 2 061
Frokost inkludert
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Elisabeth G
Oslo, Norge
5625
3,0 av 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 140
  • Lol.travel
  • eDreams
    kr 2 140
  • Algotels
4.9 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 1 801
  • Hotels.com
    kr 1 681
  • Expedia.com
    kr 1 681
  • Tripadvisor
    kr 1 681
1.3 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 1 558
  • Priceline
  • Agoda.com
1.2 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
common room/ Peisestua
Booking.com
kr 795
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Tripadvisor
    kr 795
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 795
8.0 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Twin room
Booking.com
kr 1 650
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 650
  • Vio.com
16.6 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 1 990
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 990
  • eDreams
    kr 1 990
1.0 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Nydelig liten idyll, noe bortgjemt i den «innerste dalen» i Trysil. Nærmere bestemt det gamle skolehuset i Skåret, Ljørdalen. Fantastisk personell, nydelig mat og nydelige rom for overnatting ❤️.  To netter for oss sommeren 2020 ga mersmak. Vi kommer tilbake 😊.  #trysil #villafregn #skåret #skaaret #ljørdalen #ljordalen #restaurant #hotel #hotell #overnatting
Booking.com
kr 1 575
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 575
26.1 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Restaurant
From cabin
Priceline
  • Expedia.com
  • Booking.com
  • Hotels.com
2.6 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Priceline
  • Booking.com
  • Agoda.com
1.9 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Lol.travel
    17.6 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Trysil
    Anmeldelser (1 111)
    Filtrer anmeldelser
    1 111 resultater
    Vurdering fra reisende
    474
    391
    152
    67
    27
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    474
    391
    152
    67
    27
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    105110 av 1 111 anmeldelser
    Anmeldt 29. juli 2020

    Vi er meget fornøyde og vil gjerne komme tilbake. Vakre utsikter, mye muligheter til hele familie, både sykle og tur. God service, velsmakende mat, flott sted å tilbringe tid med familien.
    Alt dette ligger i nærheten av hotellet

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, borkowskimaciej
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 23. juli 2020

    Fint hotell med god beliggenhet i område med gode muligheter for forskjellige aktiviteter.
    Hyggelig betjening.
    Ved ankomst ca kl.1600 var det MEGET vanskelig å finne plass til å parkere bilen.
    Ved innsjekk ønsket vi å booke bord i restauranten for oss 4 voksne. Men da fikk vi beskjed om at ALT var bortbestilt, og at Brasseriet var stengt. Så det måtte bli La Pizza, og der måtte vi regne med ventetid, da det ikke var bordbestilling.En liten nedtur for 4 sultne voksne.
    Smittevern ble satt i høysetet, og myndighetenes retningslinjer ble etterkommet.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, arvid363
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 23. juli 2020

    Bra hotell, rene rom og felles areal, det var meget begrenset mulighet til bespisning, det førte til lang ventetid, uheldig når hotellet er så fullt. Det var veldig fullt på parkering, vi ankom ca kl 16.00 og da var det nesten umulig å oppdrive ledig plass

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med venner
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Takk, annekgundersen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 20. juli 2020

    Gode fasiliteter med bowlingbane, spillhall, svømmebasseng og spa.
    På sommeren er det perfekt for de som liker å sykle, med mange sykkelløyper og baner i nærheten. Det eneste jeg har å utsette på er det glutenfrie tilbudet under frokosten, som jeg syns kunne vært litt større.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, jonandredanielsen
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

    Bodde i 1 uke på dette hotellet i Juli 2020 sammen med min kone og vår 15 årige sønn. Hadde deluxe leilighet på romslige 48m2 med eget soverom. Rommet var topp og hadde egen balkong vendt mot hotellets egen bike park, rom 5302, kveldssol på balkongen 👍. Hotellet er perfekt for en aktivitetsferie på sykkelen og har alt lagt til rette for syklister og deres familier. Så kommer det negative:
    1 Prisene på hotellet for mat og drikke er for høye.
    2 Vi ble fortalt at expedia hadde laget krøll i bookingen og at vi derfor hadde booket rommet for 2 stk og ikke 3 stk. Ble fortalt st vi måtte betale ekstra for frokost for nr 3, ok tenkte vi ved innsjekk, det er fornuftig. Ved utsjekk skulle altså hotellet ha 550.- ekstra pr natt for min 15 åring. Frokost var også helt horribel pga koronarestriksjonene.. med dette følte vi oss rett og slett lurt ved utsjekk, sjekk alle priser før innsjekk!
    3 På grunn av Korona var mye stengt. Flowrider i bassenget var stengt, matservering i bowling var stengt, mat og drikke i Brasseriet var stengt og Mt Mocca var bare åpen på dagtid. Dette gjorde at hotellets 650 gjester skulle spise middag og drikke i hotellets kombinerte lobbybar/la piazza restaurant som hadde plass til 80-100 personer.. Jeg påpekte dette ved dag 1 til personalet, dørvakten og resepsjonen uten at noen følte for å ta tak i situasjonen. Dermed ble det mange dager med laaang kø og opp til 45 min ventetid på å få bord. Når man så var ferdig å spise så føltes det som at man måtte forlate slik at neste familie fikk spise, med andre ord så var det ingen plass å gjøre av seg etter middag. Dette problemet ble bedre i slutten av vårt opphold etter at jeg sendte inn melding på facebook og fikk svar fra «general manager», men det er utrolig at ingen av personalet reagerte selv.

    Hotellet er nok bedre enn vår opplevelse under normale omstendigheter, men har litt å gå på av ledelsen vedr logistikk i koronatidene.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, 336gj_rans
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser