Vi kjøpte en golfpakke med spill på Trysilfjellet golfbane (nydelig golfbane forresten) dagen i forveien. Prisen var bra. Vi fikk et stort dobbeltrom med sofa og gode senger - veldig bra. Vi spiste middag i restauranten - det var også en god opplevelse selv om prisene var litt i overkant. Det som trakk ned på opplevelsen for vår del, var to ting: 1) At vi ikke fikk et lite hint på forhånd om at hotellet var fyllt med 300+ unger som var på sommerskiskole. Bra arrangement det altså, men støynivået på fjortiser i flokk som virrer rundt i resepsjonen eller løper i gangene har begrenset underholdningsverdi. Hadde vi fått vite om dette da vi bestilte, hadde vi antakeligvis booket rommet likevel, men vært mentalt forberedt. 2) For å redusere smitterisiko Ifm covid-19, var det satt opp ulike slotter vi kunne spise frokost. Det har vi full forståelse for, men det var ingen mulighet for oss å spise frokost før klokka 9 og siden vi skulle spille golf tidlig, utgikk dermed frokostmuligheten. Vi ble tilbudt en frokostpakke som vi kunne hente i resepsjonen på morgenen. Det var stusselige greier og lignet mest på en liten nistepakke for å ha med på tur. Å gå glipp av frokosten når vi bor på hotell er en skikkelig nedtur.