holiverman
4.8 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
1.3 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Property building
1.2 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Summer pic Trysil Alpine Lodge located close for bike in and bike out and in winter ski in ski out.
0.2 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Flyplasstransport
Nydelig liten idyll, noe bortgjemt i den «innerste dalen» i Trysil. Nærmere bestemt det gamle skolehuset i Skåret, Ljørdalen. Fantastisk personell, nydelig mat og nydelige rom for overnatting ❤️.  To netter for oss sommeren 2020 ga mersmak. Vi kommer tilbake 😊.  #trysil #villafregn #skåret #skaaret #ljørdalen #ljordalen #restaurant #hotel #hotell #overnatting
    26.1 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
    Spa
    Trysil Høyfjellssenter
    1.9 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
    1.0 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
    Se flere hoteller i Trysil
    Anmeldt 7. september 2020

Trysilrypa var avlyst pga covid-19, men vi valgte å ta en hotell helg uansett, det var bra og vi kommer igjen. Hotellet og stedet er veldig bra med tanken på alle de forskjellige mulighetene som finnes både ute og inne. Rom, personal og service er topp. Anbefaler et besøk her.

• Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Linda L
    Anmeldt 7. september 2020

Perfekt beliggenhet med nærhet til alt. Fikk rom i forhold til det jeg bestilte, rommet var for varmt og det gikk ikke å regulere temperaturen. Litt lytt. Hotellet hadde dårlig fokus på smittevern i praksis. Det sto mye fint i brosjyrene, men frokostbuffet var overfylt og det var store ansamlinger av folk i lobbyen. + for at det finnes fasiliteter for hele familien.

Takk, Anita G
    Anmeldt 11. august 2020

Sammen med barnebarn skulle vi ha "guttetur" til Trysil; valgte hotellet pga badebasseng og aktiviteter i nærheten.
    Ved ankomst hotellet på formiddagen kom vi oss omtrent ikke inn i resepsjonen pga masse ungdom som var på sommer-skiskole og åpenbart hadde hotellet som tilholdssted. Samme opplevde vi også inne i resepsjonen. Der var det ikke mange som overholdt 1 meters regelen mht til avstand. Værelset var ikke tilgjengelig før kl 16 og for å benytte bassenget måtte man skifte om på rommet. Mens vi ventet koste vi oss med minigolf og i klatreparken i nærheten. Da vi kom tilbake for å sjekke inn var det utenfor resepsjonen fullt med ungdom og deres ledere og vi måtte be dem om å flytte seg for å komme frem. Værelset var stort og flott og vi koste oss resten av kvelden. Men, svært mange i resepsjon og felles oppholdsrom. Det samme skjedde også til frokost kl 7 neste morgen, vi spiste og sjekket ut av hotellet. Avstands-regelen ble overhodet ikke overholdt noe jeg oss kommenterte for en medarbeider i resepsjonen. Hun var ikke uenig med meg og skulle bringe mitt syn videre.

1  Takk, thore477
    Maria Åhgren, Hotelldirektör på Radisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Tack för att du engagerar dig, ger oss dina synpunkter. Jag ber om ursäkt för att din vistelse inte blev som ni hade förväntat er, att ni tyvärr fick vänta länge på ert rum.
    Trysil Sommar Skidskola är Norges största barn/ungdoms skidskola, totalt är det 400 deltagare fördelat på 2 veckor. Enligt FHI behöver inte barn/ungdomar under 18 år som är på träningscamp hålla en meters regeln gentemot varandra men givetvis respektera den gentemot andra. Tack för att du uppmärksammar oss på att det inte fungerar, vi har bett sportcheferna att återigen ta upp avstånds restriktionerna med gruppen.
    Vi har valt att bara öppna bassängen för hotellets gäster inte för externa gäster, vi har inte öppnat omklädningsrummen på grund av avstånds reglerna. Tyvärr innebär det att man måste byta om på hotellrummet.

Jag hoppas att er totala upplevelse av Trysil var positiv.

Varmt välkomna tillbaka

Maria Åhgren
    General Manager

Anmeldt 10. august 2020

Godt tilrettelagt for en langhelg med sykling/bading. Gode parkeringsmuligheter for både 2 og 4hjulte.
    Bra utstyrstilbud i Sportslodgen og greie restauranttilbud, sesong (sommer) tatt i betraktning.
    Hadde med sønn på 16, samt 3 andre, som alle koste seg på sykkel i langhelgen. Kommer gjerne tilbake til Trysil!

1  Takk, kask496471
    Anmeldt 6. august 2020

Både heisbasert sykling og parken i Gullia var enestående. Imponert over kvaliteten på løypene. Fint hotell i nærheten av alt, gode senger og tilrettelagt for sykkel , med vadkestasjon og parkering. Hotellet hadde manglende evne til å ivareta smittevern ved innsjekk av grupper, ref Covid-19. Større grupper av trenings camp, satte også en demper på inntrykket, da disse «overkjørte» andre gjester i visse situasjoner. Hotellet virket også lite forbredt for å håndtere disse, andre gjester kunne en tid ikke komme inn/ut av hotellet på en sikker måte, avstand til andre.

Takk, EspenogStina

Tack för att du engagerar dig, ger oss dina synpunkter. Jaa ber om ursäkt för att er vistelse inte blev som ni hade förväntat er.

Varmt välkomna tillbaka

Maria Åhgren