BjornErikSorli
    Property building
      41.0 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
      Se flere hoteller i Trysil
      Anmeldt 18. september 2020

Restauranten er stengt, hvis besøket en av annen karakter enn sykkel bør man vuredere annet hotell. Sykler i bar, heis og alle mulige og umulige steder. Rom og service for øvrig er greit, men når det ikke er operativ restaurant og det ikke finnes sittesteder for å ta en øl svarer ikke prisen for et opphold til forventningene.

1  Takk, TPOslo
      Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Veldig skuffet over at de ikke tar smittevern på alvor som lovet. Overfylt med mennesker til frokost hvor det ikke er lagt til rette for å overholde én meter. Fullt med idrettslag som klynget seg i resepsjonen. Ikke mulig å gå ut og inn av hotellet uten å gå igjennom disse klyngene.

Takk, liwe12
      Maria Åhgren, Hotelldirektör på Radisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hej
      Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi tar smittoskydd på största allvar, vi är certifierade som säkert hotell. Vi har begränsat antal gäster som kan äta frukost samtidigt, vi har två kalla buffér för att inte skapa långa köer. Vi arbetar ständigt med förbättringar. Vi har haft 5 Covid-19 kontroller utan anmärkning, vi tar det på allvar, vi tar även dina synpunkter på allvar.

Med vänliga hälsningar

Maria Åhgren
      General Manager.

Anmeldt 14. september 2020

Fint og moderne hotell med fine rom, god seng, god frokost og bra restauranter. Badeområdet er også fint. Det har vært litt fram og tilbake om man kan ha med sykkel på rommet, men nå virker det som at dette er greit mot at man betaler 200 kr natten. litt dyrt men en ok løsning, da det for mange er en forutsetning ved opphold i sommersesongen at man kan ha sykkel på rommet.

Takk, holiverman
      Anmeldt 7. september 2020

Trysilrypa var avlyst pga covid-19, men vi valgte å ta en hotell helg uansett, det var bra og vi kommer igjen. Hotellet og stedet er veldig bra med tanken på alle de forskjellige mulighetene som finnes både ute og inne. Rom, personal og service er topp. Anbefaler et besøk her.

• Reisetype: Reiste med venner
      Takk, Linda L
      Anmeldt 7. september 2020

Perfekt beliggenhet med nærhet til alt. Fikk rom i forhold til det jeg bestilte, rommet var for varmt og det gikk ikke å regulere temperaturen. Litt lytt. Hotellet hadde dårlig fokus på smittevern i praksis. Det sto mye fint i brosjyrene, men frokostbuffet var overfylt og det var store ansamlinger av folk i lobbyen. + for at det finnes fasiliteter for hele familien.

Takk, Anita G