104fredrikss
Dato for oppholdet: desember 2020
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Maria Åhgren, General ManagerRadisson Blu Resort, Trysil, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 31. des. 2020
Tack snälla för fint omdöme och Gott Nytt År
4.8 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
1.3 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
1.2 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Hütte für drei Personen.
2.7 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Summer pic Trysil Alpine Lodge located close for bike in and bike out and in winter ski in ski out.
0.2 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Spa
1.0 km fra Radisson Blu Resort, Trysil
Se flere hoteller i Trysil
Anmeldt 14. november 2020 via mobile enheter

Meg og min yngste datter tok en overnatting her. Veldig barnevennlig, med mye bra aktiviteter. Vi spiste i restauranten, og maten var nydelig. Frokosten var også veldig bra. Synd vi måtte dra videre, men kan anbefale dette hotellet på det varmeste.

Dato for oppholdet: november 2020
3  Takk, pesLondon
Anmeldt 12. oktober 2020 via mobile enheter

Hotellet har det meste man trenger for et trivelig helgeopphold: spa, flere restauranter og muligheter for aktiviteter, som for eksempel bowlig. Rommene er rene, men de er noe upersonlige og bærer preg av slitasje. Personalet er hyggelige og imøtekommende.

Dato for oppholdet: oktober 2020
1  Takk, 762ehtrv
Anmeldt 5. oktober 2020

Begynner å bli litt vel slitt. Upersonlige rom. Helt ok service, men ikke mer en akkurat nødvendig. Stive priser i restaurant/ bar målt mot kvalitet og service. Scorer helt middels på det meste. Bør oppgradere det meste. Rent i dusj inn til basseng.

Dato for oppholdet: oktober 2020
1  Takk, espenborresen
Anmeldt 30. september 2020 via mobile enheter

Veldig bra hotell. Spiste på brasseriet, og maten var god. Betjeningen er imøtekommen og hyggelige. Greit å få parkert. Rent og pent overalt. Var her med min datter, og hoteller er barnevennlig. Vil helt klart anbefale andre å tilbringe tid her

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, 14pereinars
Anmeldt 21. september 2020 via mobile enheter

Var en helg med sykkelklubben. Til dette formålet fungerte hotellet veldig bra. De hadde fint bassengområde, sportsbutikk, skiheisen like ved, bowling og andre fine fasiliteter. Frokost, lunsj og middag var preg av å dekke behovene til stor sykkelgrupper og fungerte fint.
Rommene var store og fine, renholdet bra og senga god. Absolutt bra nok dette her!

Dato for oppholdet: september 2020
1  Takk, BjornErikSorli