Ole
Anmeldelse av Trysil Glamping
5,0 av 5 boblerAnmeldt 15. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
15.9 km fra Trysil Glamping
Nydelig liten idyll, noe bortgjemt i den «innerste dalen» i Trysil. Nærmere bestemt det gamle skolehuset i Skåret, Ljørdalen. Fantastisk personell, nydelig mat og nydelige rom for overnatting ❤️.  To netter for oss sommeren 2020 ga mersmak. Vi kommer tilbake 😊.  #trysil #villafregn #skåret #skaaret #ljørdalen #ljordalen #restaurant #hotel #hotell #overnatting
15.0 km fra Trysil Glamping
  • Lol.travel
25.7 km fra Trysil Glamping
Twin room
28.3 km fra Trysil Glamping
Summer pic Trysil Alpine Lodge located close for bike in and bike out and in winter ski in ski out.
17.6 km fra Trysil Glamping
Se flere hoteller i Trysil
Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Vi tilbragte to netter i en utrolig koselig dome, med magisk utsikt til stjernene og den fine belysningen langs stiene. Er man heldig kan man også se nordlys. Dette var et perfekt sted for en romantisk weekend getaway på vinteren. Hyggelig vertskap og god service! Et lite stykke å gå til toalett hvis man må ut på natten, men det er jo endel av campingopplevelsen. Alt annet føltes veldig luksuriøst og akkurat slik som beskrevet på nettsidene, vi drar gjerne tilbake:)

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, Anne_KristinA_12
Anmeldt 26. september 2019

En helt unik opplevelse. Det var virkelig luksus i Domen, en stor og god dobbeltseng, rikelig med ved til å fyre i peisen,muligheter til å koke kaffi og te. Var der i to netter og skulle gjerne vært der lenger. Frokosten som vi fikk levert på døren var variert og veldig god. Det er også et godt utgangspunkt til å gå fine turer i fjellet vi gikk på bena og det var et flott terreng. Med en blid og hjelpsom eier er dette et sted vi vil anbefale til venner og kjente.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Erik O
Anmeldt 20. juli 2019

Teltene var i en åker fullt av mygg og knott. Ikke noe utsikt eller aktiviteter. Bestilte frokost, og det var bra, men resten kunne vi vært foruten. Skulle vært tatt vekk åker, og vært lagt opp til aktiviteter, og litt fler telt
Teltene var flotte , men bare tre telt og litt øde

Dato for oppholdet: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, jonsverre007
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Vi storkoste oss på Trysil Glamping. Flott og unikt sted! Veldig fine telt. Vi var der en natt og det var veldig behagelig og lettvint. God kommunikasjon med verten. Bra baderom og kjøkken i tillegg til teltene.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, 562peders
Anmeldt 13. februar 2019

En opplevelse helt utenom det vanlige. Domen er isolert, og det er vedpeis, varmetepper og varmevifte så man slipper å fryse selv om man bor i telt på vinteren. Det er god plass, stor dobbeltseng og et bord der man kan innta den store frokosten som ble levert på døren til avtalt tid begge dager. Vi benyttet oss ikke av bålplassen rett bak teltet, men derimot av de mange mulighetene til aktiviteter og kos i Trysil. Eieren er superhyggelig og service-innstilt, brøytingen er god og området er helt stille.

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, Fredrik J