Jonas K
Hütte für drei Personen.
19.4 km fra Trysil Glamping
Twin room
28.3 km fra Trysil Glamping
Summer pic Trysil Alpine Lodge located close for bike in and bike out and in winter ski in ski out.
17.6 km fra Trysil Glamping
Flyplasstransport
Se flere hoteller i Trysil
Anmeldt 25. mai 2022

Vi er veldig fornøyd med oppholdet vårt her , koselig plass og det var rent og ryddig inne i domen og frokosten var god. Veldig bra service av Sam som svarer raskt på meldinger og ordner opp ! Vi anbefaler dere å ta en tur hit.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, tone_414
Anmeldt 7. januar 2022 via mobile enheter

Det var utrolig fint her, fint inne i Domen. Det var ganske kaldt når vi var der. Det er både peis, varmeovn og varme i sengen, men tok veldig lang tid å varme opp til ønsket temperatur, så anbefaler og ta med godt med klær hvis man skal hit på vinteren.

Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, Coastal36897206971
Anmeldt 7. november 2021 via mobile enheter

Dome nr. 6 ligger et lite stykke fra parkeringsplassen, og har ingen innsyn fra gangsti eller andre domer. Uteplassen er synlig fra omkringliggende domer, uten at det var noe problem.
Nydelig innvendig, og koselig opplyst med lyslenke ute. Vi hadde med egne lys i tillegg.
Bålplassen ble flittig brukt hele kvelden.
Det var en del ved i domen, men det anbefales å bære med det man kan fra ved-skjulet ved parkeringsplassen med en gang om man planlegger å fyre både ute og inne.
God frokost levert på tiden.

Litt "langt" å gå til toalettene.
Ganske gjørmete og våt sti, men vi var forberedt med gode sko.

Romtips: - Trysil har kun 2 hurtigladere, hvorav den ene var ute av drift da vi var der. - Husk gode sko.
Takk, Stian L
Anmeldt 1. november 2021

Det var litt vanskelig å booke og få kontakt, men når vi først booket var systemet og informasjonen veldig god.

Det er enkelt å finne fram til kuplene, enkelt å sjekke inn og parkere. Kuplene er nydelige, det er gjort veldig koselig, du har mye ved og har alt du trenger for å trekke deg tilbake og nyte oppholdet.

Samtidig er det noen små ting som kunne løftet oppholdet, som at stiene går rett foran vinduet i kuplene og bålplassene nærme hverandre, slik at du får folk litt tett oppi deg, der man enkelt kunne vinklet dette og latt stiene gått bak kuplene for en illusjon av å være alene i naturen. Det er langt til toalettene ved noen av kuplene, og de er kanskje mer shabby enn rustikke. Men mest om høsten kunne man enkelt lagt ut paller slik at man ikke går gjennom 20 cm gjørme.

Men alt i alt vil vi anbefale dette, det var en koselig opplevelse. Frokosten er god, det er kaffe og kjøleskap i domen, og hyggelig å kunne trekke seg tilbake i en deilig kuppel med fyr i peisen og en varm dyne mens regnet hamrer på taket.

Romtips: Kuppel 1-3 er nærmest toalettene, 4-6 lengst unna og mer isolert.
Takk, Louise M
Anmeldt 31. oktober 2021

Booket en av domene et halvt år i forveien. To måneder før fant jeg ut av at det ikke passet og prøvde å derfor å avbestille. Etter en god del mailer og telefoner fikk jeg endelig kontakt med en av de ansatte som lovet pengene tilbake innen 5-10 virkedager. Pengene dukket aldri opp og prøver nå å få kontakt med dem igjen. Anbefaler å styre unna.

Takk, Klummpen